Kaikkien Kerava

​​​​Kaikkien Kerava laajenee kaksipäiväiseksi

Marraskuussa 2016 yli 600 kävijää Keravan lukiolle kerännyt hyvinvointitapahtuma järjestetään uudelleen 27.–28.10.2017.

Keravan vapaa-aikapalvelujen ja yhdistystoimijoiden yhdessä järjestämän tapahtuman puitteet tarjoaa tällä kertaa uusi Kurkelan koulu. Tapahtumaa on kehitetty palautteen ja asukaskehittäjien ideoiden perusteella, ja se laajeneekin kaksipäiväiseksi.

Perjantaina 27.10. illalla on luvassa erityisesti yhdistystoimijoille sekä kaupunkiaktiiveille suunnattu yhdessä toteutettava palkitsemisjuhla ja Hyvä idea -kilpailu.

Lauantaina 28.10. klo 11–14 Kurkelan liikuntasalin ja ruokalan valloittaa monipuolinen koko perheen ohjelma. Yhdistyksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus esittäytyä viime vuoden tapaan.

Lisätiedot tapahtumista ja ilmoittautumislomakkeet julkaistaan elokuun aikana. Varaa Kaikkien Keravan päivät nyt kalenteriisi ja seuraa uutisointia (kerava.fi sekä yhteisonetti.kuuma.fi) elokuussa.Kaikkien keravalaisten ja yhdistysten yhteinen hyvän mielen tapahtuma
la 12.11.2016 Keravan lukiolla. 

Kaikkien Kerava keräsi yhteen noin 600 vierasta, esiintyjää ja näytteilleasettajaa. Yhdistyksiä ja yhteisöjä oli n. 35. Tapahtuma oli monipuolinen ja onnistunut. Kiitos kaikille tapahtumaa totetuttaneille ja siellä käyneille! 

​​​

 


 


 


 


 


  


 


 


 

​​

Kurkkaa myös  Facebook-tapahtumaan!

Lisätiedot:

sanna.iranta@kerava.fi

nina.roisko@kerava.fi

anna.evila@kerava.fi


 

Päivitetty 07.06.2017 klo 15:38