Asukaskehittäjät

Kaupunki haluaa lisätä asukkaiden ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksia mm. avaamalla vajaakäytöllä olevia tiloja kaupunkilaisten ja yhteisöjen käyttöön. Yhteisöllisyys kasvaa yhteisissä tiloissa, toiminnassa ja tilaisuuksissa.

​Mitä on Kreava?

Kreava on koko kaupungin yhteisöllisyystoimintaa, jonka tavoitteena on lisätä yhdistysten ja asukkaiden toteuttamaa kaupunkiaktivismia Keravalla.

Uusien mahdollisuuksien luominen edellyttää yhteistyössä tehtyä suunnittelua. Tähän tarkoitukseen perustetaan Kreaavien ryhmä, jonka toimintaan voi ilmoittautua mukaan kuka tahansa, joka haluaa ideoida ja ratkaista asioita yhteistyössä toisten ryhmäläisten kanssa. Ryhmän ideat otetaan käyttöön Kreava-yhteisöllisyystyössä.

Miten voit osallistua?

Ryhmän toimintaan voi osallistua osallistumalla tapaamisiin, vastaamalla sähköpostikyselyihin tai osallistumalla keskusteluun Facebook-ryhmässä. Jokaisessa tapaamisessa esitellään ja käsitellään yksi ratkaisun aiheena oleva kohde, jonka kehittämistä jatketaan Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse. Tavoitteena on tuottaa ehdotuksia siitä, minkälaisia toimijoita tiloihin kaivataan eli millaisia palveluita ja tekemistä Keravalle toivotaan. Ehdotuksissa otetaan huomioon se, että tilojen ylläpito olisi myös taloudellisesti järkevää.

Ota yhteyttä!

Ilmoittaudu asukaskehittäjien ryhmään mukaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.evila@kerava.fi ja kertomalla lyhyesti, miksi haluat mukaan. Ilmoittautumisen voi tehdä myös Yhteispalvelupisteeseen (Kultasepänkatu 7, 04250 KERAVA).

Tulevia aiheita ovat mm. Keravan kartano, Lapilan kartano, Kesärinne ja Nikuviken. Jokainen näistä vapaa-ajantiloista kätkee sisälleen lukemattomia uusia mahdollisuuksia aktivoida Keravaa.

 

 

Päivitetty 09.03.2017 klo 08:41