eAsiointi

 Kenelle?

 Keravalaisille terveyspalveluiden käyttäjille.

​Mikä?

eAsiointi on Keravan kaupungin terveydenhuollon suojattu sähköisen asioinnin palvelu, joka tarjoaa sähköisiä terveyspalveluja  ehkäisy- ja lastenneuvola asiakkaille. Palvelun kautta on myös mahdollista varata vastaanottoaika hoitajalle sekä tarkistaa perusterveydenhuollon varattuja aikoja. Uutena palveluna kutsuntaikäisen miehen ennakkoterveystarkastus tehdään terveyskeskuksessa jos olet työtön tai opiskelet toisella paikkakunnalla. Ajan voi varata eAsioinnin kautta.

Luethan ajanvarauksen ohjeet huolella, sillä kyseessä on hoitajan vastaanotto, johon on tarkoin määritellyt tulosyyt. Jos ohjeistuksesta huolimatta ajanvarauksessanne on epäselvää, ottakaa yhteyttä puhelimitse terveyskeskukseen.

Ohje sähköiseen ajanvaraukseen hoitajan vastaanotolle

Hoitajan vastaanotolle saapuvat kutsutaan vastaanotolle terveyskeskuksen B-aulasta.

Palvelun kautta voi tehdä ajanvarauksen myös ehkäisyneuvolan ensikäynnille (alle 25-vuotiaat) ja kierukan laiton jälkeiseen kontrolliin ehkäisyneuvolaan. Kts. tarkemmat ohjeet kohdasta "Miten?".

Mikäli olet yli 25-vuotias, ota ehkäisyasioissa yhteyttä omahoitajaan puhelimitse.

Lastenneuvolaan voi tehdä ajanvarauksen seuraaviin terveystarkastuksiin: 1v, 2v, 3v, 5v ja 6v.

Sähköisen ajanvarauksen yhteydessä asiakkaan on mahdollista pyytää tekstiviesti muistutus varaamastaan ajasta.*)

​Miten?

Sähköistä asiointia varten potilaalle/ asiakkaalle luodaan asiakkuus palveluun. Sen voi tehdä terveyskeskuksessa asioitaessa tai puhelimitse luotettavan tunnistautumisen jälkeen. Palvelu on käytettävissä asiakkuuden luomisen jälkeen kirjautumalla pankkitunnuksillasi. Asiakkuutta ei kuitenkaan tarvita hoitajan ajanvaraukseen tai ajanvarauksia selattaessa.

Sähköisen asioinnin sopimus

Toisen puolesta asiointia varten on laadittava kirjallinen suostumus. Suostumus voidaan antaa täyttämällä lomake ja palauttamalla se Keravan terveyskeskukseen. Suostumuksen voi peruuttaa milloin tahansa ja siitä tulee ilmoittaa terveyskeskukseen.
Toisen puolesta asioinnin suostumus

Toisen puolesta asioinnin suostumuksen peruuttaminen 

​*) Valitessaan tekstiviestimuistutuksen asiakas antaa suostumuksensa tekstiviestin lähetykseen ja huomioi velvollisuutensa tarkistaa tietojen oikeellisuus (puhelin nro) ja vastuunsa matkapuhelimessaan olevista ajanvarauksen tiedoista.


 

Päivitetty 26.04.2017 klo 14:55