Laboratorio

LABORATORIOPALVELUT

HUOM! Keravan terveyskeskuksen laboratorio on suljettu 29.5.-9.6.2017 välisenä aikana. Tänä aikana asiakkaita pyydetään käyttämään muiden HUSLABin laboratorioiden palveluita. Listaus HUSLABin laboratorioista, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä http://www.hus.fi/sairaanhoito/laboratoriot/naytteenottopaikat/Sivut/default.aspx

 

Näytteenottoaika on ma - to klo 7.30-14 ja pe 7.30-13
Laboratoriossa otetaan veri-, virtsa-, gynekologisia- ja mikrobiologisia näytteitä ja sydänfilmejä sekä tehdään spirometriatutkimuksia.
 

Laboratoriotutkimuksiin hakeutuminen

Asiakkaan saapuessa laboratorioon hänellä tulee olla lähete atk:lla. HUSLABin asiakkaat voivat vapaasti valita itselleen parhaiten soveltuvan HUS-LABin näytteenottopisteen asuinpaikasta riippumatta ja riippumatta siitä, missä lähete on tehty. Laboratoriotutkimuksiin tarvitaan lähete terveysasemalta, sairaalasta tai yksityislääkäriltä.

Laboratorioon tullaan vuoronumeroperiaatteella ilman ajanvarausta paitsi sokerirasituksiin ja spirometriatutkimuksiin on ajanvaraus.


Laboratoriovastausten kysyminen

Tutkimustulokset kysytään hoitosuunnitelman mukaan hoitavalta lääkäriltä, terveydenhoitajalta, sairaanhoitajalta tai omakannasta, sen mukaisesti miten vastaanotolla on jatkohoidosta sovittu.

Laboratoriosta ei anneta vastauksia.

Päivitetty 26.05.2017 klo 09:56