Uutiset

70-vuotiaiden hyvinvointitapaamiset verkossa jatkuvat toisella tapaamisella 21.10.2020

15.09.2020 klo 13:20

Keravan kaupunki tarjotaa hyvinvointitapaamisia tänä vuonna kaikille 70-vuotiaille keravalaisille. Tapaamisessa palvelutarpeen arviointitiimin palveluohjaajat kertovat ikäryhmälle kohdistettuja vinkkejä, ohjeita ja suosituksia hyvinvointiin. Lisäksi tapaamisessa on mahdollista saada tietoa kaupungin kotiin tuottamista palveluista ja tukipalveluista sekä yksityisten palveluntuottajien tarjonnasta. 

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi hyvinvointitapaaminen tarjotaan nyt ensimmäistä kertaa ryhmämuotoisena sähköisessä ympäristössä. Aiemmin tapaamiset on järjestetty terveyskeskuksen tiloissa. Tapaamisessa on mahdollista kysyä kysymyksiä ja keskustella mieltä askarruttavista aiheista. Jos asiakkaan tilanne niin vaatii, on henkilökohtainen tapaaminen edelleen mahdollinen joko kasvokkain tai verkkotapaamisena. 

70 vuotta lähiaikoina täyttäneet saavat syksyn aikana kutsun tapahtumaan. Ilmoittautuessaan he voivat tehdä valinnan tapahtuman ajankohdan osalta, sekä sähköisen tai perinteisen hyvinvointitapaamisen välillä. 

Hyvinvointitapaamiseen osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. 

Seuraava verkossa tapahtuva hyvinvointitapaaminen on 21.10.20 klo 10 - 11. Hyvinvointitapaamisia järjestetään pitkin syksyä, jotta mahdollisimman monelle osallistujalle löytyisi sopiva aika.


Päivitetty 15.09.2020 klo 13:20