Osallisuus ja vuorovaikutus

Miten osallistut

Keravan kaupunki haluaa osallistaa laajasti kaikkia keravalaisia kaupungin toiminnan suunnitteluun. Tavoitteena on, että jokaiselle löytyisi mieluinen tapa osallistua kaupungin toiminnan kehittämiseen.

Asukaskyselyt

Keravan kaupunki järjestää säännöllisesti asukaskyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kyselyt liittyvät asuinalueiden, viheralueiden ja puistojen sekä kaupungin palveluiden suunnitteluun. 

 • KYLÄTALO AHJOON - MILTÄ KUULOSTAA? -kysely

  Keravan kaupunki on suunnittelemassa Ahjoon kylä-/yhteisötalotyyppistä asukkaiden kohtaamispaikkaa. Ahjon Alepan alakerrassa on väestösuojatila, joka on tarkoitus remontoida tähän käyttöön.

  Meille on tärkeää, että kylä-/yhteisötalosta muodostuu keravalaisten näköinen ja tarpeisiin vastaava paikka. Haluamme jo nyt suunnitteluvaiheessa kuulla keravalaisia ja  järjestöjä.

  Olemme toteuttaneet kaksi erillistä sähköistä kyselyä, joista toinen on tarkoitettu kuntalaisille ja toinen järjestöille. Vastausaikaa 18.10 asti. 

  KUNTALASIKYSELY KYLÄTALOSTA AVAUTUU TÄSTÄ

  JÄRJESTÖILLE SUUNNATTU KYSELY AVAUTUU TÄSTÄ

  Lisäksi kyselyn paperinen versio on täytettävissä Keravan Asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7, Kerava) 30.9-18.10.

 • Ympäristöministeriön kysely asiakaskokemuksista kaava- ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa. Vastaa kyselyyn 15.8. mennessä.

Asukasillat

Asukasillat ovat keravalaisten omia iltoja, joissa voi vaikuttaa oman kotikaupungin tulevaisuuteen. Ilmoitamme asukasilloista verkkosivuillamme ja tapahtumakalenterissa, sekä sosiaalisessa mediassa kanavillamme.

Suunnittelutyöpajat

Erilaisten suunnitteluhankkeiden yhteydessä järjestetään suunnittelutyöpajoja, joilla haetaan asukkaiden ja palveluiden käyttäjien näkemyksiä suunnittelun tueksi.

Kaupunkitapahtumat

Keravan kaupunki tunnetaan aktiivisena tapahtumakaupunkina, jossa kaikilla on mahdollisuus toteuttaa oman näköisiä tapahtumia. Erilaisia tapahtumia on mahdollista järjestää jopa nollabudjetilla. Lue lisää tapahtumaoppaasta.

Haluatko tehdä jotain yhdessä? Järjestää tapahtuman tai jotain muuta mukavaa?
Ota yhteyttä viestintäjohtaja Vivikka Richtiin, p. 0403182139, vivikka.richt@kerava.fi
Päivitetty 01.10.2019 klo 14:50