Uutiset

Ehdota ympäristöpalkinnon saajaa!

Kuvituskuva uutiseen 09/2022
21.09.2022 klo 09:25

Keravan kaupunki hakee sopivia ehdokkaita vuoden 2022 ympäristöpalkinnon saajaksi. Ilmianna nyt keravalaisen yrityksen tai yhteisön ympäristötyö mukaan ehdokkaaksi! Voit ehdottaa ympäristöpalkinnon ansaitsevaa yritystä tai yhdistystä 9.10.2022 asti.

Kaupunki on vuodesta 2002 lähtien myöntänyt ympäristöpalkinnon Keravalla toimivalle yritykselle tai yhteisölle, joka toimii esimerkkinä muille yrityksille sekä ottaa ympäristön kokonaisvaltaisesti huomioon toiminnassaan. Palkinnon voi saada vain kerran.

"Ympäristöpalkinnon avulla kaupunki haluaa rohkaista yrityksiä ja yhteisöjä ottamaan ympäristöasiat osaksi päivittäistä toimintaansa sekä palkita ja tuoda esille ansiokkaasti ympäristötekoja tekeviä paikallisia toimijoita esimerkkinä muille", kertoo Keravan kaupungin ilmasto-ohjelmapäällikkö Johanna Kuusisto.

Ympäristöpalkintoa myönnettäessä arvioitavana ovat yrityksen tai yhteisön kestävää kehitystä, kaupunkikuvaa ja elinympäristöä edistävät menettelyt ja niiden soveltaminen, aikaansaadut tulokset sekä toiminnan kehittäminen. 

Ehdotuksia ympäristöpalkinnon saajaksi voi lähettää 9.10.2022 asti osoitteessa https://bit.ly/3DBLlFM. Kaikkien ehdokkaiden ympäristötyöstä tehdään alustava selvitys, jonka pohjalta haastatellaan enintään kolmen ehdotetun yrityksen tai yhteisön edustajaa. Haastatteluiden tarkoitus on saada kokonaiskuva ehdokkaiden ympäristötoiminnasta.

Lopullisen valinnan vuoden 2022 ympäristöpalkinnon saajasta tekee kaupungin ja Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen asiantuntijoista koostuva raati. Palkinnon saaja julkaistaan Keravan kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlassa joulukuussa.

Ympäristöpalkinto-sivu Keravan verkkosivuillaPäivitetty 21.09.2022 klo 09:25