Uutiset

Esikouluikäiset musisoivat Ruusunpäivän konsertissa Aurinkomäellä

06.05.2022 klo 12:20

​Eskareiden Ruusunpäivän konsertti järjestettiin tänään 6.5. Aurinkomäellä upeassa kevätsäässä. Ruusunpäivän konsertti on iso eskareiden kulttuuritapahtuma, johon osallistui suurin osa Keravan päiväkotien eskarilaisista. 

Konserttia varten on harjoiteltu laululeikkejä etukäteen eskarissa. Musiikkiopiston opettajat ovat opettaneet laulut lapsille zoomin välityksellä.

-Esiopetusikäiset ovat harjoitelleet kappaleita innokkaasti etukäteen. Konserttiin valmistautuminen ja osallistuminen on tuonut iloa haasteellisen kevään aikana lapsille ja kasvattajille, kertoo kasvatuksen ja opetuksen asiantuntija Hanna Sulonen.

Vastaava konsertti on järjestetty Keravalla jo usean vuoden ajan. On hienoa, että tänä vuonna konsertti oli taas mahdollista järjestää perinteisesti Aurinkomäellä. Toissa vuonna tilaisuus jouduttiin kokonaan perumaan ja viime vuonna se järjestettiin etäkonserttina. 

Keravan musiikkiopiston ja Keravan kaupungin yhteistyönä järjestettävä Ruusunpäivän konsertti on osa keravalaista esiopetuksen kulttuuri - ja musiikkikasvatusta. Tänä vuonna Keravan musiikkiopiston bändissä esiintyivät varhaisiän musiikinopettajat Juuli Kammonen, Sanni Haukka ja Juha Mäki sekä soitonopettaja Sergei Repin.

Lisätietoja


Päivitetty 06.05.2022 klo 12:19