Uutiset

Harrastustori tarjosi uusia kokemuksia ja harrastamisen iloa

02.09.2019 klo 15:45

​Kuva: © Suomen Olympiakomitea 2019 

Keravan kaupunki oli tänä syksynä ensimmäistä kertaa mukana Olympiakomitean koordinoimassa valtakunnallisessa harrastusviikossa. Harrastusviikkoa vietettiin 26.8. – 1.9.2019.

Viikon ideana oli tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan sekä muiden alojen harrastustoimintaa ja auttaa heitä löytämään uusia harrastuksia. Tavoitteena oli tarjota kouluilla rentoja, helposti lähestyttäviä ja toiminnallisia harrastuksien kokeilumahdollisuuksia, joihin jokainen oppilas tuntee olevansa tervetullut.

Osana harrastusviikkoa järjestettiin torstaina 29.8. Keravalla Savion koululla harrastustori, jossa urheilu- ja harrastusseurat esittelivät toimintaansa. Mukana olivat Blackbirds United ry, Keravan musiikkiopisto, Keravan tanssiopisto, Sandokai Taido, Keravan Pallo -75, Partio, VAU ry (Suomen Vammaisurheilu- ja liikunta), Ringette, Golf Talma, Voimisteluliitto, TTC Boom/Racketlonliitto sekä Keravan liikuntapalvelu. Lisäksi paikalla olivat Keravan kaupungin liikuntajohtaja Eeva Saarinen ja perusopetusjohtaja Terhi Nissinen, Olympiakomitean Lisää Liikettä -yksikön johtaja Pekka Nikulainen sekä opetus- ja kulttuuriministeriöstä johtaja Tiina Kivisaari.

Tunnelma koululla oli lämminhenkinen ja innostunut, ja hyvä sää nostatti osaltaan tunnelmaa. Oppilaat kokeilivat innokkaasti kaikkia tarjolla olevia harrastuksia ja moni saattoi jo löytää kimmokkeen uuden harrastuksen aloittamiseen. Keravan kaupunki ja liikuntapalvelut esittävät kiitokset kaikille niille keravalaisille harrastustoimijoille ja kouluille, jotka tekivät harrastusviikon mahdolliseksi!

Päivitetty 02.09.2019 klo 15:50