Uutiset

Haussa henkilöstöjohtaja - oletko se sinä?

08.11.2019 klo 10:35

​Tule osaavaan, iloiseen ja tehokkaaseen joukkoomme henkilöstöjohtajaksi!

Kerava on elinvoimainen ja uudistuva, uusien ajatusten ja hyvän elämän kaupunki. Haemme nyt joukkoomme ammattilaista ylimmän johdon strategiseksi kumppaniksi vastaamaan henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta.

Keravalla henkilöstö on ammattitaitoista, ja tuotamme palvelut erinomaisella palveluasenteella. Henkilöstöjohtajana otat avainroolin HR-toimintojen kehittämisestä ja johtamisesta strategian mukaisesti. Huolehdit siitä, että HR:n prosessit ja toimintamallit tukevat kaupungin kilpailukykyä. Vastaat organisaatiokulttuurin uudistusten johtamisesta ja tuot meille uusia raikkaita näkemyksiä. Kuulut kaupungin johtoryhmään ja olet esimiehenä HR-tiimille.

Jos olet etsimämme henkilö, olet näkemyksellinen ammattilainen, jolla on kokemusta onnistuneesta johtamisesta niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla. Oma energiasi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin, ja saat muut innostumaan. Sinulla on jo näyttöä toiminnan ja henkilöstön tuloksellisesta johtamisesta ja kokemus laaja-alaisesti HR-tehtävistä. Tämän lisäksi omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot eikä hyvistä coachingtaidoistakaan ole haittaa. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Hae tämän linkin takaa löytyvällä hakulomakkeella!

Päivitetty 12.11.2019 klo 20:47