Uutiset

Kommentoi aluekehityskuvaa: Heikkilänmäen aluekehityskuvan asukasillan tallenne katsottavissa 1.6. asti

18.05.2022 klo 09:40

​Heikkilänmäen aluekehityskuvaa esiteltiin 11. toukokuuta verkossa järjestetyssä asukasillassa, jota seurasi 30 aluekehityskuvasta kiinnostunutta asukasta. Heikkilänmäen aluekehityskuvan luonnoksesta voi jättää mielipiteen sekä vastata alueen kehittämistä koskevaan asukaskyselyyn 22.5. asti.


Asukasillan aikana esiteltiin Heikkilänmäen aluekehityskuvaa sekä marras-joulukuussa 2021 tehdyn Heikkilänmäen asukaskyselyn tuloksia. Lisäksi illan aikana oli mahdollisuus kysyä aluekehityskuvaan liittyviä kysymyksiä sekä keskustella kaupungin asiantuntijoiden kanssa.


Heikkilänmäen aluekehityskuva käsittelee Heikkilänmäen ja sen ympäristön strategista kehittämistä. Aluekehityskuvan tavoitteena on tutkia maiseman kehittämistä muutoksen ja jatkuvuuden näkökulmista sekä asettaa määräyksiä alueelle kohdistuvia tulevia asemakaavoja varten. Aluekehityskuva jakautuu teemoiltaan kolmeen eri osaan: rakentaminen, liikenne sekä viher- ja virkistysalueet.


Asukasillan tallenne on katsottavissa 1.6.2022 asti kaupungin verkkosivuilla. Jos haluat katsoa tallenteen kokonäytön tilassa, klikkaa videon oikeassa alareunassa oleva Youtube-tekstiä. Tämän jälkeen video aukeaa kaupungin Youtube-kanavalla, jossa videota voi katsella kokonäytön tilassa.


Heikkilänmäen aluekehityskuvan luonnos on nähtävillä 25.4.-22.5.2022. Nähtävilläolon aikana aluekehityskuvan luonnoksesta voi jättää mielipiteen sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai postitse Keravan kaupunki, kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.


Nähtävilläolon aikana kaupunki kerää myös asukkaiden ajatuksia ja mielipiteitä Heikkilänmäen ja sen alueen kehittämisestä asukaskyselyn avulla. Kyselyyn voit vastata osoitteessa bit.ly/heikkilä. Heikkilänmäen aluekehityskuvan luonnokseen voi tutustua kaupungin verkkosivuilla www.kerava.fi/aluekehityskuvat.

Päivitetty 18.05.2022 klo 09:44