Uutiset

Ideat Keravan asuntomessualueelle esitellään 27.2.2020

20.02.2020 klo 09:00

Keravan asuntomessualueen kaupunkirakenteen ideasuunnitelma on saatu ensimmäiseen esittelyvaiheeseen. Suunnitelma esitellään kaikille avoimessa asukastilaisuudessa 

torstaina 27.2. klo 18.00-20.00 Sompion koulun Tiilisalissa.

Suunnitelman on laatinut kaupungin kanssa tiiviissä yhteistyössä hollantilainen arkkitehtuuritoimisto Space&Matter. Vielä muotoutuva suunnitelma pohjautuu Keravan asuntomessujen kantaviin teemoihin eli kiertotalouteen ja kestävään liikkumiseen. Arkkitehtitoimiston edustajat ovat tilaisuudessa esittelemässä suunnitelmaa. Esitys on englanninkielinen, mutta paikalla on tulkki, joka suomentaa selostuksen. Myös kysymykset ja kommentit voi esittää suomeksi.

Suunnitelma tulee esille kaupungin internetsivuille perjantaista 28.2. eteenpäin. Lisäksi se on nähtävillä Sampolan yhteispalvelupisteessä 16.3.2020 saakka.

Kommentit ja mielipiteet suunnitelmasta ovat erittäin tervetulleita, niiden pohjalta viemme suunnittelua eteenpäin, kehitämme ideoita ja teemme muutoksia. Kommentteja saa lähettää sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai kirjepostina osoitteella Keravan kaupunki, kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 KERAVA. Toivomme saavamme kaiken palautteen 16.3. mennessä.

Kevään aikana keräämme messujen rakentamiseen ja järjestämiseen halukkaita osapuolia ideoimaan ja asettamaan yhteiset tavoitteet messujen järjestämiseksi. Haluamme saada Jokilaakson keravalaisten virkistyskäyttöön ja uuden asuinalueen Keravan kartanon viereen. Kartanon alueelle tavoittelemme kiertotaloutta edistävää yhteisöllistä toimintaa, joka jatkuisi myös messujen jälkeen.

Lisää nyt hyvin alkaneen vuoden 2024 asuntomessualueen suunnittelun etenemisestä kerromme asukastilaisuudessa.

Päivitetty 20.02.2020 klo 09:52