Uutiset

Kaupungin työntekijät katsastavat uudistuneen uimahallin testiuinneissa

08.08.2019 klo 16:30

​Keravan peruskorjatun uimahallin testiuinnit käynnistyivät tänään torstaina ja jatkuvat vielä huomenna iltapäivään saakka. Ensimmäisinä altaisiin pulahtivat Keravan kaupungin työntekijät sekä muutamat kaupunginvaltuutetut ja kutsuvieraat. Uimareiden tehtävä on tärkeä: testiasiakkaiden avulla tutkitaan, miten altaiden kuormittaminen käytännössä vaikuttaa järjestelmiin ja tekniikkaan.

Uusitussa uimahallissa on reilusti entistä enemmän uintitilaa ja altaita on eri tarkoituksiin. Ohjatut vesiliikunnat voidaan nyt järjestää erillisessä altaassa. Lapsia viihdyttävät vesiliukumäet, joita hallissa on kaksi erikokoista. Vesihieronta-allas oli suosittu jo heti testiuintien käynnistyttyä ja rohkeimmat pulahtivat myös hyytävään kylmäaltaaseen.

Alakerran uudet liikuntasalit eivät vielä ole avoinna edes testiasiakkaille, vaan niihin pääsee tutustumaan vasta myöhemmin. Avarissa liikuntatiloissa on uudet laitteet ja muun muassa erillinen tila painonnostoa varten. Uuden hallin puitteissa haluttiin myös kunnioittaa kotikaupunkimme urheilutähtiä, joten salit on nimetty keravalaislähtöisten urheilijoiden mukaan.

Uimisen ja saunomisen jälkeen testiuimarit saivat antaa palautetta, ja palautteiden perusteella pyritään vielä parantamaan uimahallin toimivuutta. Hallin virallisia avajaisia juhlitaan myöhemmin ja avaamisesta tiedotetaan erikseen heti, kun hallin testaukset saadaan päätökseen.

Päivitetty 08.08.2019 klo 17:02