Uutiset

Kaupunki suunnittelee Savion päiväkodin peruskorjausta ja laajennusta tai uuden päiväkodin rakentamista

13.09.2019 klo 13:05

​Keravan kaupunki suunnittelee joko Savion päiväkodin peruskorjausta ja nykyisen päiväkotirakennuksen laajentamista tai kokonaan uuden päiväkotirakennuksen rakentamista. Suunnitelmien mahdollistamiseksi kaupunki laatii nykyisen Savion päiväkodin tontille asemakaavamuutoksen, jotta päiväkodin käytössä olevaa tonttia voidaan laajentaa ja sen rakennusoikeutta lisätä.


Kaupunki ei ole tehnyt päätöstä Savion päiväkotirakennuksen kohtalosta. Sekä rakennuksen peruskorjaus ja laajentaminen että kokonaan uuden päiväkotirakennuksen rakentaminen ovat tällä hetkellä vaihtoehtoja, joiden mahdollisuuksia selvitetään ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Toiminta Savion päiväkodissa jatkuu normaalisti kaavahankkeen ajan.


Kaupunkikehitysjaosto käsittelee kokouksessaan torstaina 19. syyskuuta Savion päiväkodin asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa, ja päättää kaavahankkeen käynnistämisen esittämisestä kaupunginhallitukselle. Alustavan aikataulun mukaan asemakaavamuutos tulisi kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi kesällä 2020.


Kaupunkikehitysjaoston esityslista 19.9.2019

Päivitetty 13.09.2019 klo 13:06