Uutiset

Kerava etsii talous- ja hallintojohtajaa vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialalle

20.12.2019 klo 14:00

​Tule tukemaan hyvinvointia Keravalla!

Kerava etsii vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialalle talous- ja hallintojohtajaa tuottamaan hallinnon ja talouden tukipalveluita museo-, kirjasto- ja kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden sekä Keravan opiston tarpeisiin. 

Työskentelet toimialajohtajan työparina ja osallistut vapaa-ajan ja hyvinvoinnin johtoryhmän työskentelyyn. Toimit myös toimialan vastuualueiden johtajien tukena hallinnon eri prosesseissa, kuten hallinnon päätösvalmistelussa ja erityiskysymyksissä, taloudellisen tiedon tuottamisessa päätöksenteon tueksi ja hankintojen kilpailuttamisessa. Tehtävään liitetään esimiestehtäviä vuoden 2020 aikana.

Etsimämme henkilö on näkemyksellinen ja innovatiivinen ammattilainen, jolla on osaamista ja kiinnostusta talous- ja yleishallinnon lisäksi ict-maailmaan. Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia, ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Työskentelyotteesi on joustava, oma-aloitteinen ja käytännönläheinen, ja oma energiasi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin. Sinulla on valmiudet menestyksekkääseen muutoksen johtamiseen ja saat muut innostumaan uudistuksista.

Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Tarjoammekin sinulle vahvan ja vakaan työnantajan täyden tuen sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä ammattilaisena entistäkin paremmaksi. Lue lisää tehtävästä ja hae 5.1.2020 mennessä!
Päivitetty 20.12.2019 klo 14:07