Uutiset

Keravan kaupungin henkilöstöjohtajaksi valittiin Laura Ahokas

20.12.2019 klo 10:30
Kaupunki saa henkilöstöjohtajakseen erinomaisen osaajan, kun KTM Laura Ahokas aloittaa organisaation palveluksessa. Tammikuun puolivälissä työt Keravalla aloittava uusi henkilöstöjohtaja haluaa päästä kehittämään HR käytäntöjä siten, että niillä palvellaan mahdollisimman hyvin koko organisaatiota ja sen henkilöstöä. 

"Tavoitteena on työpaikka, jossa viihdytään ja jolla on vetovoimaa, tänne halutaan töihin", Laura Ahokas toteaa. "Lisäksi haluan antaa oman panokseni johtamiskulttuurin, organisaation toimintatapojen ja strategian kehittämisessä."

Edellisessä tehtävässään Ahokas vastasi Destia-konsernin henkilöstöasioista ja henkilöstöyksikön johtamisesta. "Tuon mukanani vahvaa osaamista koko HR kentän kirjosta, olen tehnyt koko työurani HRn monipuolisissa tehtävissä. Lisäksi tuon uteliaan asenteeni uuden äärellä, olen toiminut tähän asti yritysmaailmassa ja nyt pääsen palvelemaan omassa roolissani julkista toimijaa sekä välillisesti myös kaupungin asukkaita. Tämä antaa uudenlaista merkityksellisyyttä omaan työhön", Ahokas summaa.

Keravan kaupunkistrategiassa linjataan vahvasti myös henkilöstöasioista. Strategia onkin hyvä lähtökohta kaikelle kehittämiselle. "Tartun tehtävään hyvin innostuneena ja toisaalta nöyränä, koska minulle uusi toimintaympäristö tuo paljon myös uutta opeteltavaa. On hienoa päästä osaksi innostunutta ja sitoutunutta tiimiä, joka kehittää tulevaisuuden Keravaa", Laura Ahokas iloitsee.

Päivitetty 20.12.2019 klo 11:00