Uutiset

Keravan kaupunki hyvittää Keravan Opiston ja Liikuntapalvelun keskeytyneiden ja peruttavien kurssien asiakasmaksuja

09.04.2020 klo 14:35

​Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu on päättänyt, että Keravan kaupunki hyvittää Keravan Opiston ja Keravan Liikuntapalvelun 18.3.–13.5.2020 keskeytyneiden ja peruttavien kurssien asiakasmaksuja.

Poikkeustilanteen vuoksi keskeytettyjen kurssien, joita ei voida toteuttaa lähi- tai etäopetuksena poikkeustilan aikana tai siirtää myöhempään ajankohtaan (30.6.2020 mennessä), asiakasmaksut palautetaan toteutumattomista kokoontumiskerroista asiakkaan pyynnöstä, jos palautettavaa on vähintään 10 euroa. Tämä ei koske kursseja, joihin on myönnetty Opetushallituksen opintoseteliavustuksia tai henkilöstöalennuksia.

Jos kurssi on maksettu liikunta- ja kulttuurisetelillä tai muulla vastaavalla maksutavalla, se hyvitetään asiakkaalle lahjakorttina Keravan Opiston tai Liikuntapalvelun asiakasmaksuihin.

Ajalla 18.3.–13.5.2020 alkavaksi suunnitellut kurssit, joita ei voida toteuttaa etäopetuksena tai siirtää myöhemmäksi, perutaan, ja niiden asiakasmaksut palautetaan.

Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimiala on hallituksen linjauksen mukaisesti sulkenut kaikki kaupungin itse järjestämät liikuntapalvelut koronaepidemian hillitsemiseksi. Keravan Opiston kursseista suuri osa on peruuntunut ja osa on pyritty toteuttamaan etäopetuksena.

Asiakkaille annetaan tarkempia tietoja ja ohjeita maksujen palautuksista 14.4. alkaen.

Päivitetty 09.04.2020 klo 14:36