Uutiset

Keravan kaupunki sparraa opettajaksi opiskelemaan hakevia

28.05.2020 klo 09:30

Keravan kaupunki järjestää sparraussessioita kasvatustieteelliseen tiedekuntaan hakeneille. Kasvatustieteen opinnot johtavat eri opettajan pätevyyksiin sekä asiantuntijuuksiin. Sparrauksen ajatuksena on tukea soveltuvuuskokeeseen asti selvinneitä hakijoita, jotta nämä pääsisivät poikkeuksellisen kevään jälkeen haluamaansa opiskelupaikkaan.

‒ Uskomme, että sparraus voi parhaimmillaan vahvistaa opiskelemaan hakevien itseluottamusta juuri ennen soveltuvuuskokeen haastattelupäivää. Keskustelu kasvatustieteistä, pedagogiikasta ja opettajuudesta on aina innostavaa ja mielenkiintoista, ja me nyt yksinkertaisesti haluamme myös tehdä tällaista yhteiskunnallista hyvää tulevaisuuden opettajien tueksi, sanoo Keravan kaupungin perusopetusjohtaja Terhi Nissinen.

Idea tähän syntyi vuosi sitten, kun Nissinen sparrasi paria vastaavassa tilanteessa olevaa hakijaa. Tänä vuonna sparraajina toimivat hänen lisäkseen Keravan perusopetuksen rehtorit sekä kasvatuksen ja opetuksen asiantuntijat.

‒ Toivottavasti mahdollisimman moni sparraukseen osallistuvista pääsee opiskelemaan ja tulevat sitten myöhemmin meille myös töihin opettajiksi, toteaa Nissinen.

Etäsparraustilaisuudet pidetään pe 5.6. klo 14‒15 ja ma 8.6. klo 14‒15.

Sparraustilaisuuksiin ilmoittautuminen hoituu tästä.

Lisätiedot:
Terhi Nissinen
Perusopetusjohtaja
Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Keravan kaupunki
p. 040 318 2183
terhi.nissinen@kerava.fi

Päivitetty 28.05.2020 klo 09:45