Uutiset

Keravan lukiolaisten musikaali Kun kissa nostetaan pöydälle kertoo valintojen tekemisestä

03.12.2019 klo 10:00

​Keravan lukion syksyn musikaaliproduktio Kun kissa nostetaan pöydälle huipentuu tällä viikolla esityksiin. Kaikille avoimet esitykset ovat tiistaina 3.12. ja keskiviikkona 4.12. klo 18.

Musikaali kertoo kolmen nuoren, toimittajan urasta haaveilevan Lauran, toimistotyöhönsä hukkuvan Kiian ja rahapulasta kärsivän Masan valinnoista ja oman onnen etsimisestä – tärkeiden aiheiden rinnalla kulkee kuitenkin huumori. Tarinan kertojina toimivat kissat, ja juonta kuljetetaan eteenpäin myös kuoron ja tanssin avulla.

Musikaalin ensimmäiset esitykset olivat yläkoululaisille jo maanantaina. Vauhdikas juoni, taidokkaat tanssikohtaukset ja hyvä musiikki näyttivät tempaavan yleisön mukaan jo alkumetreiltä.

Esitys on tehty lähes kokonaan opiskelijavoimin. Opiskelijoiden käsialaa ovat esimerkiksi musiikki, käsikirjoitus, puvustus, tanssi ja lavasteet. Musikaalin ohjaavat HIT Helsinki ammattiteatterikollektiivin Anna Jaanisoo ja Martta Pesonen, tanssinohjauksesta vastaa tanssiopiston Anu Itkonen ja musiikin ohjauksesta musiikinopettaja Ulla-Maija Myllyluoma. Lavastuksessa ja puvustuksessa opiskelijoita ohjaa kuvataideopettaja Hanna Ripatti.

 

Esitykset ti 3.12. ja ke 4.12.2019 klo 18.00 lukion auditoriossa, osoitteessa Keskikatu 5, Kerava. Liput 5 euroa, käteisellä ovelta, alle 10-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Myynti alkaa klo 17.30, ja samalla on avoinna opiskelijoiden pitämä Tansania-kahvila, jonka myynti ohjataan tansanialaisten lasten koulunkäynnin tueksi.

Päivitetty 03.12.2019 klo 10:08