Uutiset

Neuvola muuttaa Sampolan palvelukeskukseen

09.08.2019 klo 10:00

​Heikkilän neuvola ja Keskusneuvola muuttavat yhteisiin tiloihin paraatipaikalle Sampolan palvelukeskukseen (Kultasepänkatu 7, 2. krs).

Muutto tapahtuu kahdessa osassa: ensimmäisenä siirretään Heikkilän neuvola 9.9. ja Keskusneuvola seuraa perässä 16.9. Muutosta johtuen molemmat neuvolat ovat kiinni muutaman päivän ennen ja jälkeen muuton. Uuden neuvolan toiminta pyritään käynnistämään 18.9. alkaen normaalisti.

Sampolan palvelukeskuksessa toimivat jo ennestään perheneuvola sekä perhetyön yksikkö, joten yhteistyö toimijoiden välillä helpottuu, kun myös neuvolan palvelut saadaan samaan rakennukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa tiedonkulun parantumista sekä eri ammattilaisten saumattomampaa yhteistyötä.

Uuden neuvolan epävirallisena kutsumanimenä on käytetty Sherwoodin neuvolaa, sillä seinätarrat ja kuvitukset ovat Sherwood-teemaisia. Virallinen nimi on kuitenkin Keravan neuvola. Tilat on suunniteltu varta vasten neuvolan toimintaa varten, joten uusien tilojen myötä henkilökunnan työskentely helpottuu ja asiakkaat puolestaan saavat palvelua viihtyisissä, ajanmukaisissa tiloissa.

Muuttoajan ympärillä vastaanottoaikoja on hetkellisesti vähemmän, joten aikoja joudutaan priorisoimaan kiireellisyyden mukaan. Loppuraskauden ajan tarkastukset sekä vastasyntyneiden vauvojen tarkastukset hoidetaan kiireellisimmin. Tästä syystä muuton aikana ei järjestetä tarkastuksia leikki-ikäisille.

Heikkilän neuvola on suljettu 5.9. – 11.9.
Keskusneuvola on suljettu 12.9. – 16.9.

 

Lisätietoja:

Neuvolapalveluiden esimies Riina Hell, riina.hell@kerava.fi

Päivitetty 09.08.2019 klo 10:48