Uutiset

Keravan Nuorisopalveluiden toimintaa syyslomaviikolla

28.09.2020 klo 15:30

​Keravalla Nuorisotyötä tehdään suurella sydämellä ja positiivisella meiningillä nuoria kuullen. Tarkoituksena on tarjota nuorille toimintaa ja mahdollisuuksia heidän omien halujensa, toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti sekä mahdollistaa harrastaminen ja yhdessä oleilu turvallisessa ympäristössä sekä välittää ja rakentaa yhteisöllisyyttä.

Syysloman ohjelmaa 

Nuorisopalvelut on perinteisesti järjestänyt erilaisia aktiviteettejä keravalaisille nuorille syyslomaviikoilla ja niin tänäkin vuonna. Viikolla 42 (10.10 –18.10.2020) tarjoaa Nuorisopalvelut tavanomaisen nuorisotoiminnan lisäksi mahdollisuuden osallistua liikunnalliseen päiväretkeen Vantaan SUPERPARK-aktiviteettipuistoon sekä Elzumbly-minitapahtumaan nuorisotilalla, jossa osallistutaan tänä vuonna etänä järjestettävään maailmanluokan tietokonefestivaali Assembly onlineen. Ohjelmassa on kaikille avoimia livelähetyksiä, esports-turnauksia, pelejä, luentoja ja kilpailuja digitaalisen kulttuurin alueelta sekä esimerkiksi Counter-Strike: Global Offensive-pelin Rainmaker-turnauksen finaali.

Keravan nuorisotilat Tunneli tai Elzu ovat auki myös syyslomapäivinä ja kaikki nuoret ovat niihin lämpimästi tervetulleita oleilemaan, pelailemaan, harrastamaan ja juttelemaan. Paikalla on aina myös nuorisopalveluiden hauskoja ja ammattitaitoisia ohjaajia.

"Tiloille ja retkille kannattaa tulla mukaan, koska Nuorisopalveluiden toiminnassa on mahdollisuus kohdata uusia ihmisiä ja uusia kivoja kavereita. Ei siis kannata jäädä yksin kotiin muhimaan, vaan tulla nuorisotiloille viettämään aikaa yhdessä," kannustaa Nuorispalveluiden VS-nuorisosihteeri Pekka Järvinen.

Tiedot syyslomaviikon tapahtumista ja niiden ilmoittautumisohjeet löytyvät alta. Lisätietoja Nuorisopalveluiden toiminnasta sekä syyslomaviikon nuorisotilojen aukioloajat löytyvät Keravan Nuorisopalveluiden nettisivuilta.

SUPERPARK-retki PERUTTU!

Valitettavasti vallitsevan koronatilanteen vuoksi olemme päättäneet perua kyseisen retken tuolta ajankohdalta.

Retki tullaan järjestämään, kun epidemiatilanne sen sallii. Retkelle jo ilmoittautuneet ovat tällöin etusijalla retkelle ilmoittautuessa.

Meistä oli todella kurja perua tämä ja toivomme ymmärrystä tälle päätökselle.

Lisätietoja: Markus Lummi, 040 318 3415, markus.lummi@kerava.fi

Elzumbly pe.16.-su.18.10.2020

Perjantaista 16.10. sunnuntaihin 18.10. nuorisotila Elzulla järjestetään Elzumbly-minitapahtuma, jossa seurataan tiiviisti Assembly online-tapahtumaa popparikipot kolisten. 

Tapahtuma on maksuton ja mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta – ilmoitathan siis itsesi ja kaverisi pian mukaan! Toimintaa on jatkuvasti aina sunnuntaihin klo 18.00 asti. Tilassa ei ole majoittumismahdollisuutta. Jos mukanaan haluaa tuoda oman tietokoneensa, niin voi olla yhteydessä Janne Vuorensyrjään.

Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/S/9DE63B5878FD23C7

Lisätietoja: Janne Vuorensyrjä, 040 318 4069, janne.vuorensyrja@kerava.fi

Päivitetty 07.10.2020 klo 14:41