Uutiset

Kesäleirit pyörivät Keravalla

05.06.2020 klo 14:45

Tänään saatiin päätökseen ensimmäinen nuorisopalveluiden yhteistyössä Leirikesä ry:n kanssa järjestämä kesäleiri Kesärinteellä. Ohjelmassa on ollut pienryhmissä askartelua, uimista, grillailua ja viikko huipentui leiriolympialaisiin.

Keravan nuorisopalvelut järjestää yhteistyössä Leirikesä ry:n kanssa kesän aikana yöleirejä 7-12 -vuotiaille lapsille Kesärinteen leirikeskuksessa. Leirikesän toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Leirikesän taustalla toimii Pääkaupunkiseudun partiolaiset ry sekä Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion Muistosäätiö. Leirikeskuksen tilat mahdollistavat lasten yöpymiset ja toiminnan turvavälit sekä muut tartuntariskit huomioon ottaen. Esimerkiksi yhdessä kahdeksan henkilön yöpymistilassa nukkuu kaksi lasta ja toiminta toteutetaan pienryhmissä. Osa leiriläisistä nukkuu myös teltoissa.

Ensimmäisenä leiriviikkona pienryhmät Krakenit, Hittavaiset ja Vetehiset toteuttivat ryhmäprojekteja, jotka esiteltiin koko porukalle toiseksi viimeisenä päivänä. Krakenit tekivät rinteeseen Hollywood-tyyliin Kesärinne-kirjaimet, Hittavaiset toteuttivat yhteistaideteoksen päätalon seinään ja Vetehiset rakensivat Pertin, mahtavan puu-ukon. Projektien ohella käytiin uimassa, loikoiltiin rannalla ja pelattiin pihapelejä. Viikko huipentui perinteisiin leiriolympialaisiin.

Yöleirien lisäksi Keravan nuorisopalvelut pitää kaksi päiväleiriä nuorisokahvila Tunnelissa ja yhden Keinukalliossa elokuussa. 
Viisi päivää kestäviä yöleirejä järjestetään vielä kolmena viikkona kesäkuussa. Keinukallion yöleireillä sekä päiväleirillä on vielä tilaa leiriläisille ja niihin voi ilmoittautua alla olevista linkeistä.

Lisätiedot:
toimisto@leiri.fi tai (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00)

Ilmoittautuminen: 

Päivitetty 05.06.2020 klo 15:09