Uutiset

Kesän asfaltointityöt ovat alkaneet eri puolella Keravaa

23.06.2020 klo 15:15

​Kaupungin kesän asfaltointiurakat ovat alkaneet viime viikolla eri puolella Keravaa ja valmistuvat lokakuun loppuun mennessä. Asfaltoinnit ovat osa vuosittaista katujen kunnossapitoa ja rakentamista.


Pienempiä asfaltointeja tehdään ympäri Keravaa: Killassa Sarvimäentiellä ja Räätälintiellä, Ahjossa Liinakkotiellä, Varsatiellä ja Raudikkotiellä, Sompiossa Seunalantiellä, Kalevassa Kalevankadulla, Metsolantiellä ja Kyllikintiellä sekä Jaakkolassa Savelantiellä.


Töitä eri urakkapaikoilla tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-18 välillä. Asfaltointityöt voivat aiheuttaa liikenteelle kiertoreittejä tai liikenteen pysäytystä urakkapaikalla tai sen läheisyydessä. Liikenteen pysäytys kestää enintään 15 minuuttia kerrallaan.


Kesän asfaltointitöistä laajin on Tuusulantien, Kehätien ja Sibeliuksentien uudelleenpäällystykset, joka tehdään asfaltointiurakoista viimeisenä. Jotta haitta olisi mahdollisimman vähäinen, tehdään töitä yöllä.


Lisäksi rakennustöiden yhteydessä asfaltoidaan murskepäällysteisiä alueita Haukkavuorentiellä, Kanahaukankujalla ja Koivunoksan jatkeella sekä useissa muissa kohteissa.

Päivitetty 23.06.2020 klo 15:15