Asunnot

150928_Jaakkola_Kerava_SRV_626_Piha_c010_v03_sRGB.jpgKuva: © Tietoa Finland Oy / Ari-Juhani Siivola

Monet ihmiset haaveilevat omasta kodista, jossa kaikki on kohdallaan. Unelmien koti sijaitsee hyvällä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kodista on lyhyt matka poiketa harrastuksiin, mennä töihin, tavata ystäviä sekä hoitaa arkisia askareita.

Sanotaan, että suomalaiset haluavat asua keskustassa veden äärellä ja silti vähän niin kuin maaseudulla. Utopiaako? No ei ainakaan Keravalla.

Kerava on pieni suuri kaupunki, jossa voi asua keskellä kaikkea, mutta silti omasta rauhasta nauttien. Keskuspuiston vesiallas on melkein järvi - tai ainakin lampi - jonka rannalla voi uskoa olevansa suomalaisuuden ytimessä.  Tutustu eri kohteisiimme ja löydä oma kotisi - Keravalta! 

 

Asuinkerrostalot kauppakeskuksen yhteydessä

Uuden kauppakeskuksen ympärille kävelykadun varteen rakentuu viisi kahdeksankerroksista asuinkerrostaloa vuosien 2018 ja 2022 välisenä aikana.

Taloihin valmistuu yhteensä noin 390 asuntoa. Huoneistovaihtoehtoja on yksiöistä aina kolmen huoneen asuntoihin. Huoneistoja on saatavilla myös omalla parvekkeella ja/tai saunalla. Lue lisää täältä.


Kysy lisää ja varaa oma kotisi nyt:
SRV:n asuntomyynti, p. 0201 455 390
asuntomyynti@srv.fi  

 

Kaupungintalon kortteli

Kaupungintalon kortteliin suunnitellaan jatkoa Keravan Manhattanille. Uusien tornitalojen kivijalassa tulee sijaitsemaan nykyaikaisen kaupan tarpeita vastaavia liiketiloja, alimmissa kerroksissa toimistotiloja, ja ylimmissä kerroksissa asuinhuoneistoja. Myös hotelli on tervetullut näihin torneihin. Kohteen suunnittelu on käynnissä.

Lisätietoja:

Keravan kaupungingeodeetti Tiina Hartman
p. 040 318 2356, tiina.hartman@kerava.fi

Salpausselän Rakentajat, toimitusjohtaja Tapani Pöyry
p. 040 765 2035, tapani.pöyry@salppuri.com Vesilaitoksen tontti ja Ornon kortteli

Ornon kortteliin valmistuu Keravan Kardemumma, joka on kahdeksankerroksinen kerrostalo. Taloon tulee yhteensä 50 asuntoa. Samaan kortteliin rakennetaan lisäksi kuusi muuta kerrostaloyhtiötä sekä yhteinen paikoituslaitos. Tontin keskelle jää laaja suojaisa piha-alue, johon tulee viihtyisät leikki- ja oleskelualueet eri-ikäisille asukkaille.

Kardemummassa on vaihtoehtoina yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Jokaisessa asunnossa on yhdistetty keittiötila ja olohuone sekä reilun kokoinen lasitettu parveke. Kolmioissa ja isommissa kaksioissa on myös sauna.

Lue lisää täältä.

 

Vanhan vesilaitoksen tontille Seunalantielle rakennetaan viihtyisiä ja toimivia kerrostaloja, jotka täyttävät vaativankin keskusta-asujan toiveet ja tarpeet.
Rakennushankkeen suunnittelu on käynnissä.

Lisätietoja:

Keravan kaupungingeodeetti Tiina Hartman
p. 040 318 2356, tiina.hartman@kerava.fi

Skanskan asuntomyynti, p. 0800 162 162

Vesilaitoksen tontti_havainnekuva_2016.jpg 

Kuva: Vuorelma arkkitehdit. Havainnekuva vesilaitoksen tontille rakentuvasta talosta.
 

 

 

 

 

 

Päivitetty 19.05.2016 klo 14:48