Uutiset

Koulutulokkaiden oppilaaksiottopäätökset tiedotetaan Wilmassa tänään

31.01.2018 klo 12:40
Koulutulokkaiden oppilaaksiottopäätökset tiedotetaan Wilmassa tänään keskiviikkona 31.1.2018. 

Päätös postitetaan kirjeenä lapsen kotiosoitteeseen, mikäli huoltaja ei ole antanut lupaa sähköiseen tiedoksiantoon koulutulokkaiden ilmoittautumisen yhteydessä. Päätös postitetaan kirjeenä kotiin myös niille huoltajille, jotka eivät asu lapsen kanssa samassa osoitteessa, jos vanhemmilla on yhteishuoltajuus. 

Toissijainen oppilaaksiotto

Kun ensisijainen päätös on tiedossa, huoltaja voi halutessaan hakea oppilaalle toissijaisen haun kautta paikkaa jostakin muusta koulusta 1.2. -15.2.2018 välisenä aikana. Toissijainen hakemus toimitetaan suoraan sen koulun rehtorille, josta paikkaa toivotaan. Rehtori tekee päätöksen toissijaisten oppilaaksi ottamisen kriteereiden mukaan.  Toissijaisen oppilaaksioton hakuohje löytyy täältä. Toissijaisen oppilaaksi ottamisen sähköiset hakulomakkeet ovat Wilmassa ” Hakemukset ja päätökset” - rekisterissä. Mikäli sähköistä lomaketta ei ole mahdollista käyttää, löytyy tulostettava hakulomake täältä.

Toissijaisen oppilaaksioton päätökset tiedotetaan sähköisesti Wilmassa torstaina 1.3.2018. 


Koulutulokkaiden tutustuminen

Kaikki koulut postittavat omille koulutulokkailleen info-kirjeen tiistaina 6.3.2018. Kirje sisältää tietoa tulevasta koulusta ja kutsun koulutulokkaiden tutustumispäivään, joka on kaikilla Keravan kouluilla keskiviikkona 16.5.2018 klo 9.00 -11.00. Koulutulokas osallistuu tutustumispäivään huoltajansa kanssa.


Päätökset koululaisten iltapäivätoimintaan hakemisesta

Lukuvuoden 2018 – 2019 iltapäivätoimintaan haettiin 1.11. -15.11.2017 välisenä aikana. Iltapäivätoimintaan hakuaikaa on jatkettu ja Wilman sähköinen haku on avattu uudelleen. Iltapäivätoimintapaikkaa voi hakea 1.2. - 28.2.2018 välisenä aikana. Aiemmin saapuneet hakemukset ovat edelleen voimassa eli uutta hakua ei tarvitse tehdä. 

Mikäli sähköistä lomaketta ei ole mahdollisuutta täyttää, paikkaa voi hakea myös paperisella hakulomakkeella. Lomake palautetaan Sampolan palvelukeskukseen lomakkeen alareunassa näkyvään osoitteeseen.  

Iltapäivätoiminnan päätökset annetaan tiedoksi Wilmassa tiistaina 27.3.2018. Päätös postitetaan kirjeenä lapsen kotiosoitteeseen, mikäli huoltaja ei ole antanut lupaa sähköiseen tiedonantoon koulutulokkaiden ilmoittautumisen yhteydessä. Ruotsinkieliseen iltapäivätoimintaan hakeneet ja seurakunnan toimintaan sijoittuvat koulutulokkaat saavat päätöksen postitse kotiin.


Lisätietoja 

Kati Airisniemi, kasvatuksen ja opetuksen suunnittelija  


Kasvatuksen ja opetuksen toimiala

Päivitetty 31.01.2018 klo 12:37