Uutiset

Livestä Teamsiin ja takaisin – Nuoret ja nuorisotyö korona-aikana ja sen jälkeen

08.09.2022 klo 14:30

​Keravan kaupungin nuorisopalvelut järjestää paneelikeskustelun nuorten hyvinvoinnista torstaina 13.10.2002 klo 18–21 Keravan lukion auditoriossa, Keskuskatu 5. Tapahtuma on osa valtakunnallista nuorisotyön viikkoa ja eurooppalaista nuorisotyön vuotta 2022. Tilaisuus on kohdennettu erityisesti keravalaisten lasten ja nuorten vanhemmille sekä luottamushenkilöille, mutta on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuudessa kuullaan kaksi asiantuntija-alustusta: FT, dosentti Anne Puuronen kertoo koronakriisin vaikutuksista nuorisotyön toimialaan valtakunnallisesti ja Nuorten paikkataju ja huolet -tutkimushankkeen tutkija Anni Nyyssölä nuorten kokemuksista korona-ajasta ja nykytilanteesta.

Alustusten jälkeisessä paneelikeskustelussa Keravan kaupungin nuorisotyöntekijät sekä keravalaiset nuoret ja opettajat jakavat näkemyksiään siitä, millaisia vaikutuksia korona-ajalla on ollut paikallisesti ja keskustelevat lasten ja nuorten tilanteesta Keravalla. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä paneelin osallistujille etukäteen ja paikan päällä. Tilaisuuden avaavat Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu ja nuorisopalvelujohtaja Jari Päkkilä. Paneelikeskustelun juontaa toimittaja Tuija Pehkonen.

Tapahtuman lähi- ja etäosallistuja pyydetään ilmoittautumaan 25.9. mennessä Webropol-linkin kautta.

Lisätietoja:

- Livestä Teamsiin ja takaisin -tilaisuuden ohjelma
- Keravan kaupungin nuorisopalvelujohtaja Jari Päkkilä, 040 318 4175, jari.pakkila@kerava.fi

Kuva: Jussi Eskola

Päivitetty 08.09.2022 klo 15:09