Uutiset

Nuorisoyhdistysten ja vapaiden ryhmien kohdeavustukset haettavissa 28.2.2019 mennessä

02.01.2019 klo 12:00

​Nuorisopalvelut voi myöntää avustuksia paikallisten nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien nuorisotoimintaan. Avustusta voi saada myös ylikunnallinen yhdistys, mikäli avustettavan toiminnan piirissä olevista nuorista vähintään puolet on keravalaisia.

Avustusten myöntämisessä huomioidaan toiminnan osallistavuus ja ennaltaehkäisevyys, aktiivisesti osallistuvien lasten ja nuorten määrä ja avustettavan toiminnan kohdentumisen laajuus. Avustusten myöntämisessä painopiste on kohdeavustuksissa.

Mikäli myöntövaraa jää, voidaan kohdeavustusten myöntämistä varten avata lisähaku loppuvuodesta. Kohdeavustuksien myöntämisestä päättää nuorisosihteeri.

Hakemuslomakkeita ohjeineen saa Keravan kaupungin internet sivuilta https://www.kerava.fi/asioi-verkossa/lomakkeet-ja-hakemukset/avustukset

Avustuksia tulee hakea 28.2.2019 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Avustushakemukset liitteineen tulee toimittaa määräajassa osoitteella Keravan Nuorisopalvelut, Kauppakaari 11, 04200 Kerava tai sähköpostitse PDF-muodossa yhtenä tiedostona osoitteella nuoriso@kerava.fi.

 

Päivitetty 02.01.2019 klo 11:52