Uutiset

Huoli-chat tukee nuoria ja nuorten vanhempia kaikenlaisissa pulmatilanteissa

03.06.2019 klo 09:00

​Joskus asiat jäävät pyörimään mieleen ja niistä tulee huolia. Onneksi useimmat huolet kuitenkin ratkeavat juttelulla. Mutta entäs jos ei ole luotettavaa juttelukaveria tai mielessä pyörivä juttu on sellainen, ettei siitä kehtaa kenenkään kanssa jutella? Silloin huolesta voi kertoa nimettömästi chatissa! Chat-keskustelut ovat kahdenkeskisiä ja täysin luotettavia. Kukaan ei tiedä kuka olet, joten vaikeimmistakin asioista voi keskustella turvallisesti.

 

Joulukuusta 2018 alkaen keravalaisten nuorten käytössä on ollut Onks tää normaalia -huolitesti ja chat-palvelu. Nyt kesäkuusta lähtien chatin palveluntuottaja vaihtuu ja palvelu laajenee myös nuorten vanhempien käyttöön. Nuoret ja nuorten vanhemmat voivat keskustella chatissa ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti ja nimettömästi mistä tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvästä aiheesta. Pyrimme myös kehittämään palvelua jatkossa, jotta voisimme tarjota apua mahdollisimman monissa eri pulmissa.

 

Chat on auki joka keskiviikko klo 16–18 ja satunnaisesti myös muina päivinä. Nettisivujen reunassa näkyvästä chat-ikkunasta tiedät, että palvelu on auki.

 

Chattiin pääsee sen aukioloaikoina näiltä sivuilta: http://www.keravannuorisopalvelut.fi/  tai   https://terveyspalvelut.kerava.fi/

 

 

Lisätietoja:

Marja Veikkolainen, erityissuunnittelija, p. 040 318 4261, marja.veikkolainen@kerava.fi

Päivitetty 03.06.2019 klo 08:57