Uutiset

Osallistu ja vaikuta: Heikkilänmäen aluekehityskuvaa esitellään asukasillassa ke 11.5.

06.05.2022 klo 10:45

​Kaupunki on laatinut Heikkilänmäen ja sen ympäristön kehittämistä varten aluekehityskuvan, jonka luonnosta esitellään asukasillassa. Lisäksi kaupunki kerää ajatuksia ja mielipiteitä Heikkilänmäen alueen kehittämisestä asukaskyselyn avulla.


Verkossa keskiviikkona 11.5. klo 17.-18.30 järjestettävässä asukasillassa esitellään aluekehityskuvan luonnoksen lisäksi myös marras-joulukuussa 2021 järjestetyn Heikkilän museoalueen asukaskyselyn tuloksia. illan lopuksi on mahdollista kysyä aluekehityskuvaan liittyviä kysymyksiä sekä keskustella kaupungin asiantuntijoiden kanssa. Asukasillan ohjelma ja osallistumislinkki löytyvät osoitteesta www.kerava.fi/asukasillat.


Heikkilänmäen ja sen ympäristön strategista kehittämistä esittelevän aluekehityskuvan tavoitteena on tutkia maiseman kehittämistä muutoksen ja jatkuvuuden näkökulmista sekä asettaa määräyksiä alueelle kohdistuvia tulevia asemakaavoja varten. Aluekehityskuva jakautuu teemoiltaan kolmeen eri osaan: rakentaminen, liikenne sekä viher- ja virkistysalueet. Aluekehityskuvan luonnokseen voi tutustua osoitteessa www.kerava.fi/aluekehityskuvat.


Heikkilänmäen aluekehityskuvan luonnos on nähtävillä 25.4.-22.5.2022. Nähtävilläolon aikana aluekehityskuvan luonnoksesta voi jättää mielipiteen sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai postitse Keravan kaupunki, kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 KERAVA.


Nähtävilläolon aikana kaupunki kerää asukkaiden ajatuksia ja mielipiteitä Heikkilänmäen ja sen alueen kehittämisestä myös asukaskyselyn avulla. Kyselyyn voi vastata osoitteessa bit.ly/heikkilä sunnuntaihin 22.5. asti. 

Päivitetty 06.05.2022 klo 10:54