Uutiset

Osallistu ja vaikuta: Kerro ideasi Palomäenpuiston kehittämiseksi

02.01.2019 klo 13:45

​Leikkivätkö lapset Palomäenpuistossa liikenne-, luonto-, linna- vai merirosvoleikkejä? Pitäisikö puistossa olla kuntoiluvälineitä nuorille ja aikuisille? Vastaa asukaskyselyyn ja kerro mielipiteesi tulevaa peruskorjausta varten. 


Puiston peruskorjaus on suunniteltu vuodelle 2019, ja nyt kerätään asukkaiden mielipiteitä pohjatiedoksi peruskorjauksen suunnitteluun. Erityisesti kaupunki haluaa tietää asukkaiden toiveita leikkipaikkavälineiden teemasta sekä puistoon tulevista nuorten ja aikuisten kuntoiluvälineistä.


"Kyselyyn vastaamalla voi konkreettisesti vaikuttaa puistoon tuleviin leikkipaikka- ja kuntoiluvälineisiin", kertoo Keravan kaupungin suunnitteluinsinööri Ulla Eriksson. "Toivomme vastauksia myös lapsilta, jotta voimme ottaa heidän toiveensa huomioon uuden leikkipaikan suunnittelussa."


Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 minuuttia, ja kysely on auki keskiviikkoon 16.1.2019 asti. Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen leffalippupakettia. 

Päivitetty 03.01.2019 klo 10:07