Asukasillat ja -työpajat

Asukasillat ovat keravalaisten omia iltoja, joissa voi vaikuttaa oman kotikaupungin tulevaisuuteen. Asukasiltojen lisäksi erilaisten suunnitteluhankkeiden yhteydessä järjestetään asukastyöpajoja, joilla haetaan asukkaiden ja palveluiden käyttäjien näkemyksiä suunnittelun tueksi.


Kaskelan asuinalueen yleissuunnitelman ja Skogsterin kaavahankkeen asukasilta

Tervetuloa Kaskelan asuinalueen yleissuunnitelman ja Skogsterin kaavahankkeen asukasiltaan ma 17.1.2022 klo 17-18.30! Verkossa Teamsin avulla järjestettävässä asukasillassa esitellään Skogsterin asemakaavaa sekä Kaskelan asuinalueen yleissuunnitelmaa ja sen tavoitteita. Illan aikana on mahdollisuus kysyä molempiin suunnitelmiin liittyviä kysymyksiä sekä keskustella kaupungin asiantuntijoiden kanssa.


Skogsterin kaavahankkeen tavoitteena on mahdollistaa ympäröivään maastoon ja virkistysalueisiin tukeutuva uusi pientalovaltainen asuinalue Keravan yleiskaavan 2035 linjauksen mukaisesti. Kaskelantien ja Laineentien risteyksen turvallisuuden parantamiseksi tutkitaan risteyksen siirtämistä pohjoisemmaksi. Lisäksi alueen kevyen liikenteen verkostoja kehitetään, jotta jalankulku- ja pyöräilyreitit saadaan toimiviksi ja yhtenäisiksi. Tutustu Skogsterin kaavahankkeeseen.


Asukasillan ohjelma:
17.00 Tilaisuuden avaus
17.15 Kaskelan asuinalueen yleissuunnitelman esittely ja tavoitteet
17.30 Keskustelua ja kysymyksiä Kaskelan yleissuunnitelmasta
17.45 Skogsterin kaavahankkeen esittely ja asukaskyselyn tulokset
18.00 Keskustelua ja kysymyksiä Skogsterin kaavahankkeesta
18.15 Keskustelua ja kysymyksiä


Osallistumislinkki asukasiltaan. Asukasilta tallennetaan ja tallenne julkaistaan muutama päivä asukasillan jälkeen tällä verkkosivulla. Tallenne on katsottavissa 14 päivän ajan.


Lisätietoja asukasillasta ja ohjeita osallistumista varten löydät asukasillan tapahtumasta.

Päivitetty 14.12.2021 klo 13:27