Osallisuus ja vuorovaikutus

Miten osallistut

Keravan kaupunki haluaa osallistaa laajasti kaikkia keravalaisia kaupungin toiminnan suunnitteluun. Tavoitteena on, että jokaiselle löytyisi mieluinen tapa osallistua kaupungin toiminnan kehittämiseen.

Asukaskyselyt

Keravan kaupunki järjestää säännöllisesti asukaskyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kyselyt liittyvät asuinalueiden, viher- ja puistoalueiden sekä kaupungin palveluiden suunnitteluun. Tällä hetkellä ei ole auki yhtään kyselyä.

Asukasillat

Asukasillat ovat keravalaisten omia iltoja, joissa voi vaikuttaa kotikaupungin tulevaisuuteen. Kaupunginjohtajan asukasiltoja on pari-kolme kertaa vuodessa, kerromme niiden ajankohdista sekä sosiaalisessa mediassa että täällä verkkosivuillamme ajankohtaista-osiossa.

Suunnittelutyöpajat

Erilaisten suunnitteluhankkeiden yhteydessä järjestetään suunnittelutyöpajoja, joilla haetaan asukkaiden ja palveluiden käyttäjien näkemyksiä suunnittelun tueksi.

Kaupunkitapahtumat

Keravan kaupunki tunnetaan aktiivisena tapahtumakaupunkina, jossa kaikilla on mahdollisuus toteuttaa oman näköisiä tapahtumia. Erilaisia tapahtuma on mahdollista järjestää jopa nollabudjetilla. Lue lisää tästä tapahtumaoppaasta.

 

Muut tavat osallistua

Tutustu nähtävillä oleviin kaavahankkeisiin täältä
Kaikki kaavahankkeet löytyvät myös kaupungin karttapalvelusta
Tutustu nähtävillä oleviin puisto- ja vihersuunnitelmiin täältä 
Katusuunnitelmiin voit tutustua täältä
Kaupungin kuulutuksiin ja ilmoituksiin voi tutustua täältä 
Muutoksenhausta, kuntalaisaloitteesta ja kunnallis- ja hallintovalituksesta voit lukea lisää täältä

 

Päivitetty 09.04.2019 klo 13:41