Uutiset

Poikkeusolojen tilannetiedote perjantaina 22.5.2020

22.05.2020 klo 19:00

Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu joka päivä. Päivittäisissä kokouksissa käsitellään ja linjataan asioita, joista meillä kaikilla - niin kaupungin työntekijöillä kuin asukkailla - on kysymyksiä. 

Siksi laitamme kaikkien luettavaksi Kerttuun ja lähetämme näin sähköpostitse joka päivä tiedon siitä, mitä asioita valmiusjohtoryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty.

 

COVID-19 pikatilannekuva

Varmistuneita koronatartuntoja on 69 (klo 9).

Päivätasolla koronatapausten nousu on ollut edelleen maltillista ja tilanne on varsin hyvin hallinnassa. Aktiivisen testaamisen ansiosta saadaan seulottua useampia tapauksia.

On kuitenkin hyvä muistaa, että ohjeet turvaväleistä ja hygieniasuositukset ovat yhä voimassa. Näitä tulee noudattaa ihan kaikkialla: työpaikoilla, kouluissa, julkisissa tiloissa ja vapaa-ajan toiminnassa.


Ajankohtaista toimialoilta

 

KASVO

Koulunkäynti on sujunut hyvin. Rehtorit suunnittelivat tänään kevätjuhlan järjestelyjä.

Varhaiskasvatuksessa on järjestelty kesäajan toimintaa.

VIESTINTÄ

Tänään on käynnistetty #ekanakerava -kampanja yhdessä Kerava Design:in kanssa. Kampanjan tavoitteena on tukea keravalaisten yritysten toimintaa poikkeustilanteessa ja sen jälkeen. Kuntalaiset ja yritykset on haastettu mukaan somessa.

https://kerava.fi/ajankohtaista/tue-keravalaisia-yrityksi%C3%A4-ja-osallistu-ekana-kerava-kampanjaan

Päivitetty 22.05.2020 klo 19:12