Tapahtumat

Raija Oranen vierailee kirjastossa

13.03.2019 - 13.03.2019 klo 18:00
Keskusta
Paasikivenkatu 12, Kerava

Raija Oranen saapuu kirjallisuustoimittaja Seppo Puttosen vieraaksi Keravan kirjaston Pentinkulma-saliin keskiviikkona 13.3. klo 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tuotteliaalta ja rakastetulta kirjailijalta Raija Oraselta on ilmestynyt lyhyen ajan sisällä kaksi erilaista teosta. Historiallinen romaani Marsalkan ruusu (Otava, 2018) ja satiiri Selvä peli (Otava, 2019).

Viime vuonna ilmestyneessä verevässä romaanissa Marsalkan ruusussa vanha marsalkka Mannerheim saa vielä kerran kokea humalluttavan rakkauden. Presidentti Mannerheim suunnittelee muistelmiensa kirjoittamista talvella 1945, kun hän oleskelee terveys- ja turvallisuussyistä Portugalissa, piilossa julkisuudelta ja eristettynä vain adjutantti ja henkilääkäri seuranaan. Marsalkan ruusu on vuonna 2010 ilmestyneen Metsästäjän sydän -romaanin itsenäinen jatko-osa.

Uusin Orasen teos Selvä peli on hulvaton komedia erään suomalaiskaupungin ihmissuhteiden ja vallan kiemuroista. Se on vastustamaton soppa, josta ei sattumia puutu.

Raija Orasen kirjailijanura on jatkunut vuodesta 1971. Orasen laaja tuotanto sisältää romaaneja, näytelmiä, televisiodraamoja, kuunnelmia, satuja ja laulutekstejä. Historiallisten romaanien tunnusmerkki on ollut tarkka taustatyö, josta Raija Oranen on saanut paljon kiittävää palautetta. Televisiodraamoista rakastetuimmat ovat Puhtaat valkeat lakanat ja Ruusun aika.

Tilaisuudessa on kirjamyynti käteisellä. Pentinkulma-saliin sopii 150 henkilöä ja jonotuslippujen jako alkaa klo 17.

Järjestäjä: Keravan kaupunginkirjasto

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kaupunginkirjasto
www.kerava.fi/kirjasto
merja.p.salokerava.fi
Yhteydenotot: Merja Salo
Päivitetty 27.02.2019 klo 12:52