Tapahtumat

Vanhenpainilta 2 vuotta täyttävien lasten vanhemmille 23.3.2021

Kaksi iloista lasta.
23.03.2021 - 23.03.2021 klo 17:00 - 18:30

Etäyhteydellä Teamsin välityksellä.


Keravan kaupungin neuvolapalvelut järjestää info-tilaisuuden 2 vuotta täyttävien lasten vanhemmille. Tilaisuudessa puheterapeutti, toiminta- ja fysioterapeutti, psykologi sekä varhaiskasvatuksen perheohjaaja kertovat 2-vuotiaan lapsen kehityksestä, ja vastaavat yleisön heille esittämiin kysymyksiin.

Pääset osallistumaan tilaisuuteen alla olevan osallistumislinkin kautta. Osallistuminen on anonyymia, eivätkä osallistujat näe, ketkä muut seuraavat tapahtumaa. Osallistujat pystyvät esittämään asiantuntijoille kysymyksiä keskustelupalstan kautta joko nimellään tai anonyymisti.

Tilaisuus tallennetaan ja se on nähtävissä myös myöhemmin.


Osallistu vanhempainiltaan verkossa

Voit osallistua vanhempianiltaan verkossa Microsoft Teamsin avulla, jota voi käyttää puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Osallistuminen ei vaadi Teams-tiliä tai Teams-sovelluksen lataamista tietokoneelle.

Osallistu tapahtumaan tämän linkin kautta


Osallistuminen puhelimella

Osallistuminen ei vaadi Teams-tiliä.

1. Lataa ja asenna Microsoft Teams-mobiilisovellus sovelluskaupasta. Lataa sovellus ennen tilaisuuden alkua, sillä sovelluksen lataaminen saattaa kestää muutaman minuutin. Avaa sovellus.

2. Klikkaa asukastilaisuuden linkkiä


Jos sinulla ei ole Teams-tiliä:

3. Valitse ja klikkaa Liity kokoukseen -vaihtoehtoa ja kirjoita sen jälkeen nimesi. Klikkaa uudelleen Liity kokoukseen -nappulaa.


Jos sinulla on Teams-tili mutta et ole käyttänyt sitä mobiilisti:

3. Kirjoita Teams-tililläsi käytetty sähköpostiosoite ja klikkaa Kirjaudu sisään -nappulaa. Kirjoita antamasi sähköpostitilin salasana ja klikkaa Kirjaudu sisään -nappulaa.

Osallistuminen tietokoneella

Selaimiksi suositellaan Google Chromea tai Microsoft Edgeä. Microsoft Teams toimii Mac-tietokoneilla, kun käytät Safarin sijasta selaimena Google Chromea. Osallistumista varten ei tarvitse luoda Teams-tiliä tai ladata Teams-sovellusta.

1. Klikkaa osallistumislinkkiä
2. Valitse avautuvalta verkkosivulta Jatka tällä selaimella -vaihtoehto ja klikkaa sitä.

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kaupunki
Yhteydenotot: -
Päivitetty 01.03.2021 klo 16:13