Tapahtumat

Avoin lava kirjastossa

02.12.2019 - 02.12.2019 klo 18:00
Keskusta
Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava

Musiikin, stand-upin ja runouden harrastajat esiintyvät Pentinkulma-salissa maanantaina 2.12. Avoin lava –tapahtumassa. Ilmoittautumisaika tapahtumaan oli 1.9. saakka. Tapahtuma alkaa klo 18.

Keravan kirjasto haluaa kannustaa musiikin, runouden ja stand upin harrastajia tuomaan esiin osaamistaan tarjoamalla heille open stage –tyyppisen esiintymispaikan. Syksyn kahteen Avoin lava -tapahtumaan tuli runsaasti ilmoittautumisia. Tapahtumia järjestetään myös keväällä, 24.2. ja 27.4. Niistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Maanantaina 2.12. musiikkia lavalle tuo neljän nuoren heavy/trash metal –yhtye Klondyke. Yhtyeeseen kuuluvat Juho Setälä (basso), Teemu Hakanen (kitara), Otto Byman (kitara/laulu) ja Miro Räty (rummut).
Myös katurunoilija Mira Minkin esityksessä on mukana musiikkia. Mira esittää omia runojaan. Iiris Sallinen lausuu omia runojaan ja molemmat ovat julkaisseet runoja omakustanteina. Myös Markus Ekström tuo lavalle oman runoesityksensä. Ilkka Laineen esityksessä saamme kuulla stand upia kiusallisista kohtaamisista, keravalaiseksi tulemisesta ja ylianalyysia arjen tilanteista.

Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kaupunginkirjasto
www.kerava.fi/kirjasto
Yhteydenotot: Päivi Rautavuori paivi.rautavuori(at)kerava.fi
Päivitetty 19.11.2019 klo 11:24