Tapahtumat

D-vitamiinia!-konserttisarja: Kirill ja Bach

11.10.2020 - 11.10.2020 klo 15:00
Keravan keskusta
Papintie 6, Kerava


Tämänkertaisessa D-vitamiinia! -sarjan konsertissa esiintyy pianisti Kirill Kozlovski. Konsertti on nimeltään ”Kirill ja Bach”.

Kirill Kozlovski on aiemmin konsertoinut D-vitamiinia!-sarjassa DocMus -taiteilijoiden luotettuna duo- ja yhtyepartnerina. Tänä vuonna järjestyi mahdollisuus kuulla häntä soolokonsertissa, ja vieläpä cembalistina. Kuultavaksi saadaankin yksi musiikkihistorian merkkiteos, Johann Sebastian Bachin Goldberg-muunnelmat, jonka kokonaisesitys konsertissa on aina Tapaus.

Kirill Kozlovski esitti tohtorintutkintoon kuuluvissa konserteissaan laajoja, jopa poikkeuksellisen laajoja ohjelmakokonaisuuksia, jotka usein koostuivat 1900-luvulla sävelletyistä tiheän polyfonisia teoksista. Siksi onkin nyt luontevaa, että Kirill on tarttunut yhteen polyfonisen musiikin kulttiteokseen, Johann Sebastian Bachin Goldberg-muunnelmiin. Kyseessä on laajin barokin aikana klaveerille sävelletty teos, joka esittelee kattavasti koko aikakauden eri tyylisuunnat ja tekniikat.

Ohjelma:
Johann Sebastian Bach (1685-1750): Goldberg-muunnelmat (1742)
Kirill Kozlovski, cembalo

D-vitamiinia! -konserttien taiteilijat tulevat Sibelius-Akatemian DocMus -tohtorikoulun piiristä, ovat jatkotutkintoaan suorittavia taiteilijoita tai jo valmiita musiikin tohtoreita. Konsertoinnin ohessa he kertovat konserttiin ja tohtoriopintoihinsa liittyvistä aiheista. D-vitamiinia! -konserttisarja järjestetään viidettä kertaa.

Konserttipaikka on Keravan seurakuntakeskus, Papintie 6. Konserttiin otetaan valtakunnallisten koronaohjeiden mukainen määrä katsojia. Konsertin kesto on noin 1h 30min sisältäen pienen tauon. Vapaa pääsy. Saliin otetaan enintään 50 katsojaa. Konsertin aikana turvavälit ovat 2 m sivusuunnassa ja 3 m eteen ja taakse. Paikalla on käsidesiä. Järjestäjinä ovat Keravan kulttuuripalvelut ja Sibelius-Akatemian DocMus -tohtorikoulu.


Lataa konsertin käsiohjelman pdf-versio tästä.


D-vitamiinia! 2020 -sarjan muut konsertit:
Sunnuntai 13.9.2020 Eveliina Sumelius-Lindblom (piano)
Sunnuntai 1.11.2020 Lucy Abrams (klarinetti), Iida-Vilhelmiina Sinivalo (sello) ja Klemen Leben (harmonikka)
Sunnuntai 22.11.2020 Linda Hedlund (viulu) ja Elisa Järvi (piano)

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kulttuuripalvelut, DocMus-tohtorikoulu
www.kerava.fi/kulttuuri
kulttuurikerava.fi
Yhteydenotot: Salla Laiho
Päivitetty 07.10.2020 klo 14:37