Tapahtumat

Kirjastokino : Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja

17.09.2019 - 17.09.2019 klo 18:00
Keskusta
Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on hauska ja sydämellinen elokuva vakavasta aiheesta. Tiina Lymin ohjaama elokuva valmistui vuonna 2018 ja pääosaa esittää Heikki Kinnunen. Näytös on Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa tiistaina 17.9. klo 18. Elokuvan kesto on 1 tunti 56 min ja ikäraja on 12 vuotta. Näytökseen on vapaa pääsy. Maksuttomia pääsylippuja aletaan jakamaan klo 17.

Elokuvan alussa Mielensäpahoittaja on päättänyt kuolla. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia sotkee kuitenkin nämä suunnitelmat. Pinnalta katsoen heillä kahdella ei näytä olevan mitään yhteistä, mutta sitten he löytävät yhteisen salaisuuden. Sofia tarvitsee ongelmiinsa isoisänsä jääräpäisyyttä ja viisautta. Mielensäpahoittaja vastaavasti saa elämälleen tarkoituksen ja suunnan.

Tiina Lymin ohjaama elokuva on toinen filmatisointi Tuomas Kyrön suosituista Mielensäpahoittaja -kirjoista. Ensimmäisen ohjasi Dome Karukoski ja pääosaa näytteli Antti Litja. Tiina Lymin ohjauksessa loistaa komedian mestari Heikki Kinnunen ja Sofiaa näyttelevä Satu Tuuli Karhu palkittiin parhaan naissivuosan Jussilla. Muissa rooleissa nähdään huippuammattilaiset Jani Volanen, Elina Knihtilä ja Sulevi Peltola.

Kuva: Nordisk Film_MarekLiput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kaupunginkirjasto
www.kerava.fi/kirjasto
Yhteydenotot: Päivi Rautavuori paivi.rautavuori(at)kerava.fi
Päivitetty 19.07.2019 klo 10:54