Tapahtumat

Lasten leffanäytös : Mary ja noidankukka

20.09.2019 - 20.09.2019 klo 16:00
Keskusta
Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava

Vauhdikkaassa animaatiossa 12-vuotias Mary viettää tylsää kesälomaa sukulaisten kartanossa. Seuratessaan lemmikkikissaa metsään hän päätyy seikkailemaan Endorin noitakouluun. Näytös on Keravan kirjaston Satusiivessä perjantaina 20.9. klo 16. Elokuvan ikäraja on 7 vuotta ja sen kesto on 1 tunti 38 min. Tutun aikuisen seurassa ikärajasta voidaan joustaa 3 vuotta. Elokuvassa puhutaan suomea. Näytökseen on vapaa pääsy.

Elokuva perustuu Mary Stewartin kirjaan Pikku noitaluuta. Mary löytää metsästä oudon kukan, jolla uskotaan olevan taikavoimia. Kukan avulla Mary pääseekin Endorin noitakouluun, ja huomaa pystyvänsä taikomaan. Kukan antamat taikavoimat kestävät kuitenkin vain hetkisen kerrallaan ja koulun rehtori ja professori yrittävät ryövätä noidankukan Maryltä tehdäkseen sillä kokeita. Mary joutuu käyttämään väliaikaisia taikavoimia ja kekseliäisyyttään yrittäessään pelastaa kukan.

Elokuvan on ohjannut vuonna 2017 Hiromasa Yonebayashi, jonka tunnetuimpia animaatioita ovat Kätkijät ja Marnie – tyttö ikkunassa. Kauniin käsityöjälkensä ansiosta nämä elokuvat poikkeavat edukseen tietokoneanimaatioiden valtavirrasta.

Kuva: Cinema Mondo

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kaupunginkirjasto
www.kerava.fi/kirjasto
Yhteydenotot: Päivi Rautavuori paivi.rautavuori(at)kerava.fi
Päivitetty 19.09.2019 klo 12:33