Tapahtumat

Lauantaikonsertissa Vuokko Hovatta Kolmisin

16.02.2019 - 16.02.2019 klo 13:00
Keravan keskusta
Paasikivenkatu 12, Kerava

Ultra Bran riveistä tunnettu laulaja-näyttelijä Vuokko Hovatta tuo Keravalle tuoreen kokoonpanonsa Vuokko Hovatta Kolmisin. Akustisen ja omaleimaisen soundin omaava yhtye yhdistää mielenkiintoisella tavalla kolme erilaisista taustoista tulevaa muusikkoa Hovatan, Panu Savolaisen ja Atte Kilpeläisen, sekä Riina Katajavuoren värikkäät, vivahteikkaat ja paikoin humoristisetkin tekstit. Debyyttialbumi Pysykää sängyssä sunnuntaisin ilmestyi syyskuussa 2018.

Ohjelmiston sävellyksistä vastaavat vibrafonisti Savolainen ja alttoviulisti Kilpeläinen. Lavalla he luovat yhdessä Vuokko Hovatan kanssa ainutlaatuisen matkan tunnustellen elämän herkkyyttä. Atte Kilpeläinen on esiintynyt monenlaisen musiikin parissa niin Suomessa kun ulkomaillakin. Hän on muun muassa Meta4:n ja Helsingin kaupunginorkesterin jäsen. Kilpeläinen on myös tehnyt lukuisia jousisovituksia eri yhtyeille.

Panu Savolainen nousi jo parikymppisenä suomijazzin kirkkaimpaan kärkeen. Hänet valittiin Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi vuonna 2010 ja vuonna 2011 hän pokkasi European Jazz Competition -voiton hollantilaisella North Sea Jazz -festivaalilla HERD-trionsa kanssa. Savolainen tunnetaan muun muassa suomalaiseen jazziskelmään keskittyneestä Jazzbasilli-projektista, sekä Toivo Kärjen musiikkia esittäneestä Toivo-yhtyeestään.

Konsertti on osa Keravan kaupunginkirjaston lauantaikonserttien sarjaa. Saliin mahtuu 150 ihmistä jonotusjärjestyksessä. Jonotuslippuja jaetaan klo 12 alkaen.

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kulttuuripalvelut, Keravan kirjastopalvelut
www.kerava.fi/kulttuuri
kulttuurikerava.fi
Yhteydenotot: Salla Laiho
Päivitetty 17.12.2018 klo 13:31