Tapahtumat

Lauantain klassiset aamusoitot - Meditaatio metsässä

22.08.2020 - 22.08.2020 klo 10:30
Keravan keskusta
Paasikivenkatu 12, Kerava


Lauantain klassisten aamusoittojen ajatuksena on tarjota mahdollisuus rentoutumiseen ja rauhoittumiseen viikonlopun alkajaisiksi barokin helmien tahtiin. Konserttisarjan syyskauden ensimmäisessä konsertissa esiintyvät Linnéa Casserly (laulu ja nokkahuilu), sekä Katri Tikka (barokkiharppu).

Konsertissa soi lintujen laulu kutsuen kuulijan astumaan metsän vehreyteen, vapautumaan huolistaan ja seuraamaan nymfien huhuiluja. Barokkiharpun harvoin kuultu ääni punoo kudoksen sopraanon ja nokkahuilujen liverryksen taustalle. Konsertissa kuullaan musiikkia säveltäjiltä Dowland, Purcell, Strozzi, Couperin, de Bousset, Walsh ja Morley.

Konsertti järjestetään Keravan kaupunginkirjaston Pentinkulma-salissaja sinne on vapaa pääsy. Saliin otetaan valtakunnallisten koronaohjeiden mukainen määrä katsojia. Konserttiin tulijat voivat istua tuolilla, levätä kirjaston alustalla tai halutessaan ottaa mukaan myös oman jooga-/jumppamattonsa. Konserttisarjan järjestävät yhteistyössä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut ja Kulttuuriyhdistys Café Barock ry.


Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kirjastopalvelut, Keravan kulttuuripalvelut
www.kerava.fi/kulttuuri
vaparikerava.fi
Yhteydenotot: Salla Laiho
Päivitetty 03.07.2020 klo 12:17