Tapahtumat

Naiskuorot Aiolis ja Louhi, konsertti Laulujen silta

Louhi-kuoro
  • naiskuoro Aiolis
12.01.2019 - 12.01.2019 klo 18:00 - 19:00
Kerava
Keravan kirkko, Papintie 2
Keravalaisen naiskuoro Aioliksen ja Suomen Naiskuoroliiton Louhi-kuoron ystäväkonsertissa Keravan kirkossa kuunnellaan kauniita klassisia ja myös moderneja kuorosävelmiä. Tervetuloa nauttimaan tasokkaasta kuoromusiikista!

Vuonna 1998 perustettu Aiolis on keravalainen kuoro, jonka riveissä laulaa n. 30 eri ikäistä innokasta naislaulajaa. Kuoron nimi kätkeytyy sekä musiikillisia viitteitä että valkosipulin (aioli) kautta yhteys kotikaupunki Keravaan.

Aioliksen taiteellisena johtajana on toiminut vuodelta 2016 lähtien espanjalainen Jaime Belmonte Caparrós. Jaime on opiskellut kuoron- ja orkesterin johtamista sekä säveltämistä muun muassa Sibelius-Akatemiassa.

Aiolis on luonut oman persoonallisen tyylin monipuolisella ohjelmistollaan, joka vaihtelee kevyestä musiikista juhlaviin klassisen musiikin helmiin. Hyvä yhteishenki sekä laulun ilo ovat Ailoliksen tavaramerkki.

Suomen Naiskuoroliiton liittokuoro Louhi esittää haasteellista ja monipuolista naiskuoromusiikkia tuoden ja tilaten uutta naiskuoromusiikkia Suomesta ja ulkomailta. Kuoron lähes 50 laulajaa tulee eri puolilta Suomea ja kuoro harjoittelee 3-4 kertaa vuodessa ympäri Suomea samalla konsertoiden paikallisen kuoron kanssa.

Kuoron taiteellisena johtajana toimii Musiikin maisteri ja kuoronjohtaja Anneli Julén, joka tunnetaan monipuolisesta ja kunnianhimoisesta työstään suomalaisella kuorokentällä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Hän johtaa viittä kuoroa sekä toimii Suomen Naiskuoroliiton taiteellisena johtajana.

 

TIEDOT TAPAHTUMA-ILMOITUS LOMAKKEELTA:
Tapahtumakategoriat: Musiikki
Kohderyhmät: Nuoret, Aikuiset, Ikääntyvät
Avainsanat: naiskuoro konsertti musiikki laulu

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Vapaa pääsy, ohjelma 15 e

Tapahtuman järjestää

Naiskuorot Aiolis ja Louhi
aiolis.kuorogmail.com
Yhteydenotot: Laila Martinsone, 0505010606
Päivitetty 04.01.2019 klo 15:57