Tapahtumat

Peliviikon leffanäytös Ready Player One

08.11.2018 - 08.11.2018 klo 17:00
Keskusta
Paasikivenkatu 12, Kerava

Torstaina 8.11 klo 17 Pentinkulma-salissa esitetään Steven Spielbergin ohjaama elokuva Ready player one, joka sai ensi-iltansa keväällä 2018. Elokuvassa kaveriporukka, pääosassa Tye Sheridan, jahtaa 1980-luvulle viittaavien vihjeiden avulla virtuaalimaailmaan piilotettua aarretta. Todellisuuden rajoja rikkova seikkailu universumissa on täynnä mysteereitä ja vaaroja.

Elokuva perustuu Ernest Clinen samannimiseen romaaniin, josta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö. Tarina sisältää paljon viitteitä 1980-luvun populaarikulttuuriin, joten se on puhutellut niin nykynuoria kuin heidän vanhempiaankin. Elokuvan ikäraja on 12 vuotta ja se kestää 2 h 20 min. Leffanäytökseen voi ottaa omat popparit mukaan.

Elokuvanäytös on osa valtakunnallisen Peliviikon ohjelmaa. Keskiviikkona 7.11. Keravan kirjastossa vietetään lautapeli-iltaa. Sekä peli-ilta että elokuvanäytös ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Peliviikko on kirjastojen aloitteesta lähtenyt pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Pelaaminen on suosittu, hyödyllinen ja hauska harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja on parhaimmillaan sukupolvia ja eri kansallisuuksia yhdistävää toimintaa.

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kirjastopalvelut
www.kerava.fi/kirjasto
lorena.echkartkerava.fi
Yhteydenotot: Lorena Echkart
Päivitetty 01.11.2018 klo 16:22