Tapahtumat

Sompionpuiston asukasilta ja skeittipuiston kohdekäynti

09.06.2020 - 09.06.2020 klo 18:00
Sompio

​Vapaa-aika- ja hyvinvointilautakunta päätti kokouksessaan 14.5.2020 skeittipuiston sijoittamisesta Sompionpuistoon. Keravan kaupunki järjestää tiistaina 9.6.2020 klo 18:00 Sompionpuistossa asukasillan suunnitteilla olevan skeittipuiston rakentamisesta. Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita Sompion asukkaat, skeittauksen harrastajat ja kaikki muutkin Sompionpuiston kehittämisestä kiinnostuneet. Tilaisuuden aluksi kokoonnutaan Sompionpuiston pallokentällä (Luhtaniituntien eteläpää) skeittipuiston kohdekäyntiä varten, minkä jälkeen keskustelua jatketaan pienryhmissä.  

Pienryhmissä on mahdollisuus keskustella ja esittää kysymyksiä Sompionpuistoon ja skeittipuistoon liittyen. Tilaisuudessa kerätään myös asukkaiden ideoita puiston kehittämiseksi muiden toimintojen osalta. Kaipaako puisto mielestäsi esimerkiksi uusia leikkivälineitä, penkkejä tai ulkoliikuntalaitteita? Asukkaiden ideoita hyödynnetään kaupungin viherkaavatyössä.

 

Kehittämisideoita voi myös jättää vastaamalla sähköiseen kyselyyn, joka on auki 10.6. asti.

Linkki kyselyyn: https://bit.ly/sompionskeittipuisto

 

Sähköinen kysely järjestetään koronatilanteen vuoksi palvelemaan erityisesti niitä henkilöitä, jotka eivät pääse osallistumaan paikan päälle.  

 

Skeittipuisto on suunniteltu sijoitettavaksi kartassa (ylhäällä) näkyvälle paikalle Sompionpuiston nurmialueelle hiekkakentän kaakkoispuolelle. Tällöin skeittipuisto sijaitsee kauimpana asutuksesta ja puiston yhtenäistä nurmialuetta säästyy mahdollisimman paljon myös muihin toimintoihin, kuten piknikistä nauttimiselle ja pelailulle. Suunnitelmassa myös kirsikkapuut ja puiston muu kasvillisuus säilytetään ennallaan ja polkuverkosto katkeamattomana. 

Tilaisuudessa ovat paikalla keskustelemassa ja vastaamassa asukkaiden kysymyksiin vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja Anu Laitila, kaupunkisuunnittelujohtaja Pia Sjöroos, infrajohtaja Rainer Sirén sekä vs. liikuntapalvelujohtaja Marjaana Risku sekä muita Keravan kaupungin asiantuntijoita.  

 

Lisätietoja: 

Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja Anu Laitila, puh, 040 318 2055, anu.laitila@kerava.fi  

 

Liput

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestää

Keravan kaupunki / vapaa-ajan ja hyvinvoinnin palvelut
Yhteydenotot: Anu Laitila, 040 318 2055, anu.laitila@kerava.fi
Päivitetty 28.05.2020 klo 19:47