Uutiset

Tule Keravan Opistoon rehtoriksi

02.05.2019 klo 11:00

​Haemme osaavaan, iloiseen ja tehokkaaseen joukkoomme rehtoria johtamaan ja kehittämään Keravan Opiston toimintaa.


Tätä tulet meille tekemään:
Rehtorina vastaat opiston toiminnasta, kehittämisestä ja taloudesta. Esimiehenä innostat ja kannustat henkilöstöä onnistumaan tehtävässään. Rehtorina sinulle kuuluu myös oman erityisalasi mukaista suunnittelu- ja opetusvelvollisuutta. Lisäksi vastaat opiston hankkeista. Keravan Opisto kuuluu vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialaan ja olet yksi viidestä vastuualuejohtajasta. Esimiehenäsi on toimialajohtaja. Opistolla teemme aktiivisesti yhteistyötä yli toimialarajojen.

Näin onnistut tehtävässä:
Haemme joukkoomme näkemyksellistä osaajaa, joka tuntee vapaan sivistystyön kentän. Sinulla on jo näyttöä toiminnan ja henkilöstön tuloksellisesta johtamisesta. Odotamme, että tunnet muuttuvan toimintaympäristön haasteet ja osaat tehdä opiston toiminnan näkyväksi kaupunkilaisten hyvinvoinnissa.
Opiston rehtorin virkaan valittavalta edellytetään rehtorin kelpoisuus (986/1998), kokemusta vapaasta sivistystyöstä, aktiivista otetta kehittämiseen sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja sekä englannin kielen hyvää osaamista. Katsomme eduksi ymmärryksen viestinnän ja markkinoinnin mahdollisuuksista sekä hyvät verkostot.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle:
Olemme työstämme innostunut ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Ammatillisena tukena toimivat kollegasi sekä esimiehesi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja oppia uutta.
Rehtorin virka on vakinainen. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan.
Hakuaika päättyy 6.5.2019. Odotamme innolla hakemustasi!

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/keravan-opiston-rehtori-228295/?r=4

Päivitetty 02.05.2019 klo 10:51