Uutiset

Tule mukaan Keravan päivään omalla ohjelmallasi. Ilmoittautuminen on nyt auki!

13.05.2022 klo 00:00

​Keravan päivä on kaikkien keravalaisten päivä. Tule mukaan järjestämään ohjelmaa: luo oma tapahtuma ja kutsu myös ystäväsi mukaan. Kaikille avoimen kaupunkitapahtuman ohjelmailmoitautuminen on nyt auki!

Järjestetään yhdessä tapahtumarikas Keravan päivä

Haluaisitko järjestää esimerkiksi pop-up kahvilan tai -ravintolan, kaikille avoimen puistojumpan, performanssin, autotallikirppiksen, konsertin, satuhetken, taidenäyttelyn? Näyttämönä tapahtumille voivat toimia Keravan puistot, autotallit, pihat, parvekkeet, aukiot ja kotikadut keskustassa ja eri kaupunginosissa. Kannustamme luovuuteen - vain mielikuvitus on rajana!

Miten mukaan?

Keravan päivän alustana toimii Keravan tapahtumakalenteri, jonne voit ilmoittaa oman tapahtumasi. Tällöin kaupunkilaiset pääsevät helposti löytämään itselleen mieleistä tekemistä juhlapäivänä. Ilmoittautuminen on auki Keravan päivään saakka, mutta mitä aikaisemmin ilmoittaudut sitä useampi ehtii saada tiedot tapahtumastasi.

Toimi näin:

  • Käy lukemassa Keravan päivän säännöt ja ilmoittautumisohjeet Keravan tapahtumakalenterista (linkki alapuolella)
  • Luo oma tapahtuma Keravan tapahtumakalenteri ja kohdista se "Keravan päivä 2022" otsikon alle.
  • Ilmoita tapahtumasi tiedot sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@kerava.fi, otsikolla "Keravan päivä 2022 tapahtumailmoitus". Kerro sähköpostissa tapahtuman järjestäjän nimi, yhteyshenkilö, sähköposti ja puhelinnumero. Voit myös liittää viestin mukaan markkinointimateriaaleja omasta tapahtumastasi. 

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja säännöt tapahtumajärjestäjille on koottu kaupungin tapahtumakalenteriin:

Linkki: Keravan päivän info

Keravan päivän ohjelma kootaan keravan tapahtumakalenteriin Keravan päivä 2022 otsikon alle:

Linkki: Koko päivän tapahtumat

Keravan päivänä kaupunki järjestää tuttuun tapaan Keravan päivän pääjuhlan Aurinkomäellä sekä muuta kiinnostavaa ohjelmaa. Lisätietoja ohjelmasta löydät kaupungin tapahtumakalenterissa osoitteessa tapahtumat.kerava.fi

---

Lue aikaisempi uutinen aiheesta:

Uutinen: Koko Kerava juhlii tapahtumaviikonloppuna 18.-19.6.

Päivitetty 13.05.2022 klo 22:03