Uutiset

Työllisyyspalveluiden nuorten ja aikuisten lähipalveluita avataan 1.6. alkaen

29.05.2020 klo 11:25

​Keravan työllisyyspalveluissa nuorten- sekä aikuisten palveluita avataan rajoitetusti ja turvallisuusseikat huomioiden 1.6.2020 alkaen. 

Ohjaamo palvelee 1.6.2020 alkaen normaalisti osoitteessa Kauppakaari 11. 

Kuntouttavan työtoiminnan ryhmässä toteutettavia toimintamuotoja voidaan taas alkaa toteuttaa. Käytännön toteutustavoissa otetaan huomioon yleiset väljyys- ja hygieniaohjeet koronavirustartuntojen estämiseksi.

Sosiaali- ja terveysministeriön uudet ohjeet kunnille perustuvat valtioneuvoston 6.5.2020 antamaan periaatepäätökseen. Sen mukaan nyt suljettuna olevat julkiset sisätilat avataan 1.6.2020 lukien hallitusti ja asteittain epidemiatilanteen helpotuttua. Tämä koskee myös kuntouttavaa työtoimintaa ja työkeskuksia.

Nuorten työpaja Jengan toiminnot avataan pienemmällä valmentautujien määrällä. Etävalmennuksessa olleet työkokeilijat ja kuntouttavan työtoiminnan valmentautujat palaavat työskentelemään työpajoille. Jengan työpajamyymälä on avoinna arkipäivisin klo 9.00 – 16.00.

Työllisyyspalveluiden aikuisten palveluissa avataan kuntouttavan työtoiminnan palveluita rajoitetusti. Kaikille kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille pyritään tarjoamaan palvelua, mutta muutoksia toimintoihin tehdään turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Kirjaston aulakahvila on vielä toistaiseksi suljettu asiakkaille kirjaston poikkeusjärjestelyiden vuoksi. Terveyskeskuksen kahvila toimii normaalisti.

Päivitetty 01.06.2020 klo 11:36