Uutiset

Asfaltointityöt jatkuvat syksyllä eri puolella Keravaa

24.09.2021 klo 13:50

​Kaupunki jatkaa asfalttipäällysteiden vuosittaisia kunnossapitotöitä vielä syys-lokakuussa eri puolella Keravaa. Työt voivat aiheuttaa urakkapaikalla tai sen läheisyydessä kiertoreittejä tai lyhyeksi aikaa liikenteen pysäytystä.


Viikkojen 39-41 aikana asfalttipintoja uusitaan Asemantiellä, Karhunkadulla sekä Sepontieltä Ilmarisentielle. Viikolla 40 tehdään yötyönä asfaltointi Ahjontien eteläpuolen kevyen liikenteen väylälle. Pintoja uusitaan myös Sibeliuksentien kevytväylällä Alepalta alikulkuun asti, jossa lisäksi punaista asfalttia saa pintaan kevytväylän pyörätie.


Pienempiä korjauksia tehdään Kurkelankadulla eri kohdissa. Vuohenkalmantielle ja Juurakkokadulle tehdään hidasteet. Lisäksi loka-marraskuussa rakennuskohteista uutta pintaa saavat Itä-Kytömaa ja Varjakontie sekä Savenvalajan päiväkodin piha.


Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6-18 välillä. Ahjontien kevyen liikenteen väylä tehdään turvallisuussyistä yötyönä sen kapeuden vuoksi. Asfaltointityöt voivat aiheuttaa liikenteelle kiertoreittejä tai liikenteen pysäytystä urakkapaikalla tai sen läheisyydessä. Liikenteen pysäytys kestää enintään 15 minuuttia kerrallaan. 

Päivitetty 24.09.2021 klo 13:53