Uutiset

Ensimmäinen työpäivä – Keravan viestintäjohtajana aloitti tänään Thomas Sund

01.04.2021 klo 14:50

Keravan kaupungin viestintäjohtajana aloitti 1.4. Thomas Sund, joka siirtyy Keravan kaupungin palvelukseen valtiovarainministeriöstä. Sund on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Åbo Akademista vuonna 1999. Ministeriössä hän ehti työskennellä 4,5 vuotta viestintäpäällikön sekä osittain myös viestintäjohtajan tehtävissä.  

Jo aiemmin Sund on toiminut monipuolisesti erilaisissa vaativissa viestinnän työtehtävissä. 

– Olen vetänyt Hansel Oy:n viestintää yhdeksän vuoden ajan sekä työskennellyt puolustusministeriön viestintäyksikössä viisi vuotta. Olen työskennellyt myös Turun kaupungin palveluksessa ja Åbo Akademin, Turun yliopiston ja Turun Kauppakorkeakoulun yhteisessä tutkimusyksikössä (TUCS), Sund listaa. 

Sund uskoo, että viestintäjohtajan tehtävä tulee olemaan haasteellinen ja mielenkiintoinen. 

– Uskon, että kaupunki tarjoaa monipuolisia tehtäviä työntekijöilleen. Viestintäjohtajan tehtävä on haastava, asiakokonaisuuksia on paljon ja juuri siksi tehtävä on mielenkiintoinen. Hyvän viestinnän merkitys korostuu yhteiskunnassamme koko ajan ja haluan yhdessä Keravan viestintäammattilaisten kanssa kehittää kaupungin viestintää entisestään.  

Sund toteaa, että viestintä kaupunkilaisille, medialle ja muille keskeisille sidosryhmille on äärimmäisen tärkeää. Hyvin toimiva sisäinen viestintä sekä yhteistyö kaupungin johdon ja toimialojen kanssa edesauttaa asetettujen tavoitteiden saavuttamista. Keravan viestinnällä on jatkossa oltava selkeästi omanlaisensa suunta. Viestinnän on oltava strategista ja suunnitelmallista ja sitä rakennetaan yhdenmukaisen linjan varaan.  

– Meillä on oltava kirkas visio ja minulle on tärkeää, että kehitämme viestintää yhdessä – yhdessä pääsemme pisimmälle.


Päivitetty 06.04.2021 klo 09:02