Uutiset

Harrastamisen Suomen mallin toiminta ja koulujen kerhotoiminta jatkuvat syyskuussa 2022

25.08.2022 klo 13:50

Harrastamisen Suomen mallissa koululaisille tarjotaan mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteyteen. Ensimmäisen toimintavuoden aikana harrastuksiin osallistui yli 400 lasta. Harrastusvalikoimaan on kuulunut muun muassa parkour, jalkapallo, tanssi ja voimistelu, kuvataide, shakki, animaatio, ruuanlaitto, mailapelit ja e-urheilu. Harrastusten lisäksi kouluissa järjestetään kerhotoimintaa eri pituisina kerhoina.

Harrastus- ja kerhotoiminta alkaa viikolla 38 

Syyslukukaudella 2022 Harrastamisen Suomen mallin harrastukset ja koulujen kerhot jatkuvat kaikilla Keravan kouluilla. Toiminta alkaa viikolla 38 eli 19.9. alkavalla viikolla.Koulujen harrastus- ja kerhotoimintaa täydennetään kaikille lapsille ja nuorille avoimilla kaupunkitason ryhmillä. Harrastus- ja kerhoaiheiden valinnassa ja suunnittelussa on ollut keskeistä lasten ja nuorten toiveiden kuuleminen. Koulukohtaisia suosikkiaiheita selvitetään vuosittain oppilaskyselyjen avulla.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 5.9. 

Ilmoittautuminen ryhmiin aukeaa maanantaina 5.9. klo 10.00. Harrastusryhmien tiedot ja ilmoittautumislinkit löytyvät Keravan harrastuskalenterista Harrastamisen Suomen malli -valikosta. Tietoja harrastuksista päivitetään sivuille parhaillaan ja ne täydentyvät vielä ennen ilmoittautumispäivää. Ilmoittautumislinkki tiedotetaan myös Wilman kautta lähempänä ilmoittautumisen avautumista.

Lisätietoja

Päivitetty 29.08.2022 klo 16:00